Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Δέσμευση Μπόλαρη για νιτρικά και βιολογικά αρχές Νοεμβρίου


Αρχές Νοεμβρίου τοποθετεί τις πληρωμές των νιτρικών και των βιολογικών του 2013 ο αναπληρωτής Μάρκος Μπόλαρης, όπως διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Θεμάτων (ΠΣΑΘ), με τους οποίους συναντήθηκε.

Μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Σπανούλης και Αρχοντάκης έθεσαν υπόψη του κ. Μπόλαρη το ζήτημα της μεγάλης καθυστέρησης στην πληρωμή των αγροπεριβαλλοντικών προγραμμάτων, με τον αναπληρωτή να τους διαβεβαιώνει ότι οι πληρωμές δρομολογούνται. Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, την ίδια ώρα μοιάζει να απομακρύνεται η πιθανότητα εξόφλησης του προγράμματος για τη μείωση της νιτρορύπανσης  του έτους 2014, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.
Πιο αναλυτικά, οι κ.κ. Σπανούλης και Αρχοντάκης, έθεσαν υπ' όψη του κ. Μπόλαρη μια σειρά αγροτικών θεμάτων:

Πληρωμή γεωργοπεριβαλλοντικών δράσεων

Το θέμα της μεγάλης καθυστέρησης πληρωμής των γεωργοπεριβαλλοντολογικών, τέθηκε για μια ακόμα φορά, με τον κ. Μπόλαρη να διαβεβαιώνει ότι δρομολογούνται οι πληρωμές και αναμένεται στις αρχές Νοεμβρίου να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του afo.gr, ενώ υπήρχε μια πιθανότητα εξόφλησης του προγράμματος "μείωσης της Νιτρορύπανσης" (και) του έτους 2014 (στο τέλος Δεκεμβρίου), φαίνεται ότι η πιθανότητα αυτή ...απομακρύνεται, οπότε αναμένεται η εξόφληση του έτους 2013.
agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ