Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Μήνυση Ντασιώτη κατά Σαγάνα για αντιποίηση Αρχής

Μήνυση για αντιποίηση Αρχής στον Αρχηγό της 
            Αντιπολίτευσης

      Μήνυση για αντιποίηση Αρχής κατά του αρχηγού της Αντιπολίτευσης  κου Σαγάνα Φίλιππου κατατέθηκε σήμερα από το Δήμο και το ΝΠΔΔ «Σχολική επιτροπή Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.
      Ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν νομιμοποιείται να υπογράφει έγγραφα για λογαριασμό του Δήμου ή του ΝΠΔΔ, ούτε να τους δημιουργεί δεσμεύσεις εν αγνοία τους.
      Ο ρόλος της Αντιπολίτευσης είναι να ασκεί έλεγχο και όχι διοίκηση.

Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος


26 σχόλια:

  1. γιατι δεν μας ενημερωνει ο δημαρχος τι εκανε ο σαγανας και κατηγορειται για αντιποιηση αρχης το δελτιο ειναι λακωνικο δεν ειναι διαφωτιστικο τι υπεγραψε κυριε δημρχε και ειναι τοσο βαρυ εβαλε κατι στη τσεπη του και του εκανες μηνυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονηρουλη εισαι και ψευτρακος ε? δεν ξερεις τι εγινε και ζητας σεντονι ανακοινωσης απο τον δημαρχο ε?
      τοτε ρε πονηρουλη γιατι ρωτας τον δημαρχο εαν ειναι βαρυ και κατα τα λεγομενα σου εαν εβαλε κατι στην τσεπη . τι ενοεις με αυτο?
      πως πηγαζουν τετοιες σκεψεις εφοσον κατα τα λεγομενα σου δεν ειναι διαφωτιστικη η ανακοινωση του δημαρχου?
      πονηρουλη ...............

      Διαγραφή
  2. Δημαρχε σηερα ειναι τριτη και ο μηνας εχει 20. Μην ξεχασης να κανεις μυνηση στον Σαγανα γιατι αυτος φταιει που δεν ειναι σαβατοκυριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε επειδη μαλλον ο σαγανας ειναι φιλος σου,πεστου οτι αλλη δουλεια κανει στην αντιπολιτευση και αλλη στη συμπολιτευση,τα μπερδεψε λιγο

      Διαγραφή
  3. τα φωτα της δημοσιοτητας αμα εκτεθεις πολυ σε καινε συντροφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ -ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποιοι νομιζαν οτι η αντιπολιτευση ειναι χαβαλές.τωρα θα μαθουν οτι δε γινεται στα καφενεια

      Διαγραφή
  5. ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω οτι με μυνησεις θα βαλει τα όρια σε αυτους που δεν εχουν.εξαλλου η αντιπολιτευση αν θυμαμε καλα ξεκινησε αυτο το πανηγυρακι. εχετε ακουσει τι λεει καθε μερα ο αρχηγος και ο νεος του συντροφος καθε μερα στα καφενεια;;;δεν παιζεται η χυδαιοτητα τους. προσωπικα διατιθεμαι να παω μαρτυρας στο δικαστηριο

      Διαγραφή
  6. Αληθεια ο Δημαρχος γιατι δεν βγαζει στην δημοσιοτητα τα εγγραφα ; Μηπως ειναι κατι που δεν θελει να μαθουν οι δημοτες και εκτεθει; Κυριε Δημαρχε εχετε τουλαχιστον το θαρρος να το κανετε αυτο η θα κρυφτητε παλι πισω απο καποια μυνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο δημαρχος εχει ξεκαθαρισει οτι δεν κανει λαικα δηκαστιρια.νομιζω πως οτι πρεπει να πει θα το πει στο συμβουλιο και τα υπολοιπα στο δηκαστιριο οταν γινει. αλλοι δικαζουν καθε μερα στα καφενεια και στις πλατειες.συμφωνω με τον 2.59 αν ζητηθουν μαρτυρες και εγω θα παω για να σταματησει αυτος ο βοθρος.

      Διαγραφή
  7. για 40 κιλα χρωματα να βαφτει το σχολειο εκανες μηνυση τι μικροψυχια ειναι αυτη τι τρομοκρατια σπερνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντιποιηση αρχης απο οσο καταλαβαινω δεν ειναι ουτε 40 ουτε 440 κιλα χρωμα. Ειναι μια υπογραφη σε επισημο χαρτι ενος αναρμοδιου και ανευθυνου ακόμα κι αν είναι για 4 γραμμαρια χρωμα. Ετσι νομιζω

      Διαγραφή
  8. EINAI AΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο 6.56; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου δινεις το ΑΦΜ σου 7.12 να κάνω μια συναλαγή χωρις να στο πω;;;;μπορει να ειναι και δωρεα και να κάνω και τον τζαπα μαγκα. Δε σε πειραζει απ'οτι καταλαβαινω

      Διαγραφή
  9. Το ωραιο ειναι οτι τα χρωματα ηταν δωρεα ιδιωτη χωρις να χρεωθει ο δημος ουτε ενα ευρω.Αλλα επειδη τα εφερε ο Σαγανας μυνηθηκε για αυτο.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Ειναι το νεο υφος και ηθος διακυβερνησης του δημου. Οποιος δεν ειναι με μας και οπιος δεν σκυβει το κεφαλι θα τον ταραξουμε στις μυνησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τζαμπα μαγκας εκ νεου20 Οκτωβρίου 2015 στις 7:52 μ.μ.

      ποια δωρεα ιδιωτη φιλε? εννοεις οτι τα πληρωσε ο σαγανας και ο ηρακλης?
      γιατι αυτα ηταν δωρεα της εταιρειας ειπαμε τζαμπα μαγκες the end.
      οσο δε αφορα τον σχολιαστη των 4.12 τζαμπα μαγκας και αυτος .
      τα στοιχεια που ζηταει τα διακινουν μονοι τους οι πρωτεργατες- παραληπτες -υπογραφων
      με φωτοτυπιες του δελτιου αποστολης επομενως καληνυχτα σας ονειρα γλυκα......

      Διαγραφή
    2. δηλαδη 7.34 μας λες οτι ο δημαρχος μπορει να αφηνει οποιονδηποτε που δεν έχει αρμοδιοτητα και ευθυνη να χρησιμοποιει το ΑΦΜ και αλλα στοιχεια του δημου και να υπογραφει χωρις να ενημερώνει κανέναν,ακομα κι αν προκειται για δωρεα;;; αν αυτό το πιστευεις τοτε δε θα σε ενοχλήσει αν το κανουμε όλοι οι δημοτες.τα ίδια δικαιωματα εχουμε. αν το πιστευεις μόνο για το σαγανα,τοτε το προβλημα σου ειναι σοβαρό

      Διαγραφή
  10. αν τα επαιρνε με το ονομα του θα ήταν ενταξει (παρολο που οι κουμουνιστες δε συναλλασοντε με το κεφάλαιο),ομως μαναρια μου τα παρήγηλε , τα πήρε στο ονομα του Δήμου και τα υπογραφει αυτος,χωρις ο Δήμος να εχει παραγηλει και παραλαβει τίποτα. Τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε σαϊνια μου ότι εγραψε στα π@π@ρ@@ του τους παντες;; Αυτο σημαίνει αντιποιηση αρχής. Παριστάνει εγράφως και με τις ενεργειες του κάποιον που δεν είναι. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι πολύ επικύνδυνο και καλα έκανε ο δημαρχος που τον εβαλε στη θεση του,απλώς είναι κολημένος επικυνδυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ. ΣΑΓΑΝΑ, ζήτησα απο τον δημαρχο το ΑΦΜ του δημου για κατι υποθεσεις μου (καρτα βιζα,επιταγες κ.λπ.) και δε μου το εδωσε γιατί απογορεύεται, όπως μου είπε! Επειδή αυτός είναι μικρόψυχος μήπως μπορείς να μου το δώσεις εσύ να κάνω τη δουλειά μου?? Εξάλλου δημότης είμαι και το ΑΦΜ του δημου ανήκει και σε μενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολλα φεσια εχεις βαλει κανε αιτισι στο νομο κατσελη καλοπερναγες και τωρα με τη κριση ξεφουσκωσες

      Διαγραφή
  12. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά καποιοι κατηγορούν το δημαρχο επειδή έκανε αυτό που υποχρεούται και δικαιολογούν κάποιους που αυθαιρετα εκαναν ότι τους κάπνισε. Μάλλον χρειαζόμαστε ομαδική ψυχοθεραπεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πες τα ρε αδερφε!!!! επρεπε να πουλησουν το δημο για να τους κανουν μήνυση???
    η παρανομία ή γίνεται ή δεν γίνεται! δεν εχει σημασια το ΜΕΓΕΘΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανωνυμε στις 2.23 εμεις που κανουμε κριτικη σιγουρα δεν χρειαζομαστε ψυχοθεραπεια.Σιγουρα ομως χρειαζονται ολοι εκεινει που νομιζουν οτι οδημος ειναι ιδιοκτησια τους και νομιζοντας οτι μετα απο αυτους ειναι το χαος. Οσο για σενα που υπογραφης δημοτης πρεπει να ξερεις οτι την Ελλαδα οπως και πολλους δημους την πουλησαν οι κυβερνωντες και μονο και οχι η εκαστοτε αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια φιλε αν δικαιολογείς καποιον που αυθαιρετα παιρνει το νόμο στα χερια του και δεν είναι κριτική όταν διαφωνεις με όλα όσα κάνει η διοικηση και συμφωνεις με κάθε μ@λ@κ@@ που κανει η αντιπολίτευση. Κριτική είναι να πεις στην αντιπολίτευση που στηριζεις και καλά κάνεις να περιοριστεί στο σπουδαίο εργο που έχει να κάνει και να αφήσει τους άλλους που θα κριθούν κιολας να διοικησουν.Την Ελλάδα την πούλησαν οι τεμπέληδες και οι ανεπαρκείς,επίσης αυτοί που δεν είχαν όρια και δεν έκαναν σωστα τη δουλεία τους όποια κι αν ήταν αυτή. Η κυβερνησεις γιατί ξεχνούσαν γιατί εκλεχτηκαν και οι αντιπολιτευσεις που εχαναν τον μπουσουλα.Πεστο στο φίλο σου αυτό.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΤΑΣΗ -ΑΝΑΤΑΣΗ-ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΤΣ ΚΑΤΩ

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ