Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Σύλληψη 21 ατόμων στη Στερεά για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα



Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για απόπειρες κλοπών από εμπορικό κατάστημα και αποθήκη της περιοχής, αντίστοιχα.

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα, τρεις στη Χαλκίδα και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών αντίστοιχα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και βουπρενορφίνης.

Αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων & περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκαν (10) φυσίγγια.

Πέντε (5) άτομα και ειδικότερα, τρεις ημεδαποί στον Ορχομενό Βοιωτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, καθώς και ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας & του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.

Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα, τρεις σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας και μία στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Αλλοδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα, δύο στη Θήβα και ένας στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Λιβαδειάς αντίστοιχα, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ