Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ομιλία της Νατάσας Καραμανλή στο Μαυρομμάτι-Βίντεο,φωτο

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου  παρουσία περίπου 200 γυναικών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα πολλαπλών  χρήσεων  Μαυρομματίου,ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού. Την εκδήλωση  διοργάνωσε ο Πολιτιστικός-Χορευτικός Σύλλογος Μαυρομματίου με ομιλητές τις Δρ. Νατάσα Παζαϊτη και Δρ. Ελένη Λυκάκη-Καρατζά. Η Πρόεδρος του συλλόγου κ.Δρίτσα προλόγισε τις ομιλήτριες  διαβάζοντας ένα σύντομο βιογραφικό τους.
Και οι δύο επεσήμαναν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ξεχνούν ποτέ την τακτική αυτοεξέταση των μαστών, δεν πρέπει να φοβούνται την επίσκεψη στον ιατρό για τον τακτικό έλεγχό τους, υπάρχει πλήθος σύγχρονων διαγνωστικών εξετάσεων με τη βοήθεια των οποίων ο καρκίνος ανιχνεύεται σε πρώιμα στάδια, οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται τον καρκίνο του μαστού καθώς υπάρχει πλέον πληθώρα θεραπευτικών επιλογών και δυνατοτήτων αποκατάστασης των μαστών. Κεντρικό ρόλο όμως έχει η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση.
Η κ. Νατάσα Παζαϊτη ήταν ιδιαίτερα άνετη στην ομιλία της, από την οποία δεν έλειψαν και οι αναφορές στην Αντζελίνα Τζολί, που  προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού παρουσίασε τα πρόσφατα ιατρικά και επιστημονικά δεδομένα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα.
 Στην κατάμεστη λοιπόν από γυναίκες αίθουσα  η γιατρός Νατάσα Παζαΐτη κέρδισε τις εντυπώσεις και γοήτευσε το κοινό με το λόγο της και με την λαμπρότητα του προσώπου της.
Στην κ. Νατάσα Παζαϊτη απονεμήθηκε τιμητική  πλακέτα απο τον Πολιτιστικό-Χορευτικό Σύλλογο Μαυρομματίου και τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων ως αναγνώριση της προσφοράς της στην επιστήμη της πρόληψης, της διάγνωσης και της αντιμετώπισης του καρκίνου μαστού.


 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ