Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Παιδική χαρά και δυο τρομάρες στη Λιβαδειά!!!



Σκηνικό εγκατάλειψης της παιδικής χαράς αντικρύζουν οι γονείς και τα παιδιά  στην περιοχή του Διοικητηρίου δίπλα απο το  ποτάμι στη Λιβαδειά, καθώς όπως οι ίδιοι λένε στο Ρermisospress, η δημοτική αρχή τους έχει στην κυριολεξία εγκαταλείψει.Σπασμένα παγκάκια, καρφιά και βίδες που προεξέχουν σε παιδικά παιχνίδια,  συνθέτουν ένα σκηνικό εγκατάλειψης και παρακμής.Ο Δήμος αλλά και το τοπικό συμβούλιο, επί χρόνια αδιαφορούν.Αφού αυτοί λοιπόν δεν καταδέχονται να έρθουν να δουν την απαράδεκτη κατάσταση, τους  τη δείχνουμε εμείς.
Αλήθεια εάν τραυματιστεί κάποιο παιδί ποιος θα είναι υπόλογος απέναντι στους γονείς;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ Polina Chamopoulou






8 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΙ ΕΝΩΣΗ .ΑΣ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ .Υ. Γ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τ. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΗ ΤΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ 6988120195

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης διευκρινίζει πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι παιδικές χαρές οφείλουν να λάβουν ειδική πιστοποίηση, η οποία χορηγείται από το Υπουργείο Εσωτερικών κατόπιν τριπλού ελέγχου: πρώτον, της Τεχνικής Υπηρεσίας του οικείου Δήμου, δεύτερον, ενός εκ των διαπιστευμένων προς διενέργεια ελέγχων φορέων από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης και, τρίτον, της τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Όσες δε παιδικές χαρές δεν διαθέτουν την αντίστοιχη πιστοποίηση πρέπει να σφραγιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο για παζάρια είμαστε- Για παιδικές χαρές δεν βρίσκουμε χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απορία:το viotianet kai to diavima θα το δημοσιευσουν αυτό,τωρα που τελειωσαν με το 1ο νηπιαγωγειο αλιαρτου ή μήπως δεν μπορούν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χερι που γλυφεις δεν το δαγκωνεις.αν αυτο ηταν στον αλίαρτο θα το ειχαν πρωτοσελιδο

      Διαγραφή
    2. Σε ότι αφορά το ΔΙΑΒΗΜΑ θα απαντήσω σχετικά και στα δύο σχόλια αν γίνουν επώνυμα. Γ.ΜΠΑΡ.

      Διαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ.ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ;ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα για την Δημοτική Αρχή. Αν έβαζα στοίχημα σίγουρα θα το έχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ