Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Εγκαίνια στη Βιβλιοθήκη Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς


Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα  εγκαίνια της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Αγίου Γεωργίου, η οποία θα λειτουργήσει σε ειδικά ανακαινισμένο και διαμορφωμένο χώρο στο δημοτικό σχολείο του Αγίου Γεωργίου.
Η Δανειστική Βιβλιοθήκη Αγίου Γεωργίου είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Λεβαδέων με το Τμήμα HJ - 10 “Περικλής” της ΑΧΕΠΑ, η οποία διέθεσε  βιβλία, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών, τραπέζια, καθίσματα και βιβλιοθήκες για τη δημιουργία της. Βασικός σκοπός του προγράμματος ήταν η δημιουργία ενός ελκυστικού και προσωπικού χώρου για τα παιδιά, ώστε να έρθουν σε επαφή με το βιβλίο σε ένα μέρος που θα τα εμπνέει και  θα χρησιμεύει ως σημείο συγκέντρωσης, συζήτησης, μελέτης και ψυχαγωγίας.
Επίσης κατά την διάρκεια των εγκαινίων το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς” θα παρουσιάσει ένα βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής “Κυκλοφορώ με Ασφάλεια” και ένα παιχνίδι με τον ιππότη Οδικής Ασφάλειας , Ευγένιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ