Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Θήβα και Χαλκίδα

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Χαλκίδα και στη Θήβα, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, στη Χαλκίδα και στη Θήβα, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 31, 24, 29 & 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθησαν στη Χαλκίδα ο 29χρονος και ο 24χρονος, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου ιατρική συνταγή.

Επιπλέον από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη ομοίως στη Χαλκίδα ο 31χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη στη Θήβα ο 24χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, με υπολείμματα της εν λόγω ναρκωτικής ουσίας.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ