Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Συλλήψεις σε Ορχομενό και Λιβαδειά για κατοχή ναρκωτικών

Συνέχεια των συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν έξι (6) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας και στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Βοιωτίας και στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, έξι (6) άτομα και συγκεκριμένα πέντε ημεδαποί ηλικίας 33, 25, 29, 28 & 25 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 36χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, συνελήφθησαν στον Ορχομενό Βοιωτίας, ο 33χρονος, ο 28χρονος & ο 25χρονος, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν στη Χαλκίδα ο 29χρονος και ο 25χρονος, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη στη Λιβαδειά ο 36χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ομοίως μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ