Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Βοιωτία

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας από 23 έως και 55 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν ένας 23χρονος & ένας 55χρονος στη Θήβα, καθώς και ένας 30χρονος στη περιοχή του Σχηματαρίου, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμιγμένη με καπνό και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Επίσης, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, συνελήφθη ένας 35χρονος στον Ορχομενό, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη ένας 31χρονος στη Χαλκίδα, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Τέλος, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, συνελήφθη ένας 41χρονος στην περιοχή της Πελασγίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Τονίζεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ