Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ενημέρωση Φανής Παπαθωμά για την επιχορήγηση Προνοιακών Ιδρυμάτων Α΄ Εξαμήνου

Ενημέρωση της Αντιπεριφερειάρχη, Φανής Παπαθωμά για την επιχορήγηση Προνοιακών Ιδρυμάτων Α΄ Εξαμήνου
Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την  Π. Ε. Βοιωτίας, θα καταβληθεί η επιχορήγηση των Προνοιακών Ιδρυμάτων Α΄ Εξαμήνου 2015 ύψους 25.700 ευρώ, ύστερα από παρεμβάσεις και ενέργειες των αρμόδιων Υπηρεσιών της Δ/νσης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  της Π.ΣΤ.Ε. και Π.Ε. Βοιωτίας με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών  Ασφαλίσεων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών τους στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Αναμένεται και η ειδική έγκριση του Υπουργείου για την κατανομή της επιχορήγησης του Β΄ Εξαμήνου 2015 ύψους 24,640 ευρώ.

Επίσης μετά από συνεργασία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Βοιωτίας με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων  & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επιτεύχθηκε Υπογραφή Σύμβασης των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, για περίθαλψη ανασφάλιστων απόρων ηλικιωμένων εξυπηρετούμενων και μη.

«Σε κάθε περίπτωση στηρίζουμε τις κοινωνικές δομές του Νομού μας, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών μας και στεκόμαστε  έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας θέλουν πλάι τους, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσής τους», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ