Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βοιωτία και Εύβοια

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 52, 49, 37, 19 και 17 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα χθες το πρωί στον Ορχομενό Βοιωτίας, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 52χρονου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (57,2) γραμμαρίων.

Επίσης χθες το πρωί στη Λιβαδειά, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 49χρονο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Επιπλέον χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 19χρονο και στον 17χρονο, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερις (4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 37χρονο, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ