Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ένας Βοιωτός στο τιμόνι των «Αδιάφθορων»

Στο τιμόνι της  Αδιάφθορων   βρίσκεται εδώ και ένα μήνα ένας από τους πιο ικανούς, αλλά και επιχειρησιακούς αξιωματικούς, που έχει στο δυναμικό της η ΕΛ.ΑΣ.

 Ο Βοιωτός Ταξίαρχος, Αναστασάκος Αναστάσιος απο τον Προφήτη Ηλία Λιβαδειάς, κρίθηκε από την Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ως ο καταλληλότερος να διοικήσει την υπηρεσία των Εσωτερικών υποθέσεων.
Ο κ. Αναστασάκος  δεν επιλέχθηκε, βέβαια, τυχαία να αναλάβει τον συγκεκριμένο τομέα. Διαθέτει αναμφισβήτητα τις ικανότητες και ασφαλώς την εμπειρία, αφού κατά το παρελθόν έχει υπηρετήσει για αρκετά χρόνια σε νευραλγικά πόστα, επιτελικές θέσεις και επιχειρησιακές υπηρεσίες.Σύμφωνα με  ρεπορτάζ του permisospress ,οι συνάδελφοί του, κάνουν λόγο για έναν εργατικό, μάχιμο, έντιμο και πάνω απ’ όλα αξιαγάπητο αξιωματικό, που είναι πάντα δίπλα τους για να τους λύσει τα οποιαδήποτε υπηρεσιακά προβλήματα προκύπτουν καθημερινά.Με ένα μικρό βιογραφικό τιμούμε και εμείς τον Βοιωτό Ταξίαρχο  Αναστασάκο Αναστάσιο.
Γεννήθηκε στον Προφήτη Ηλία Λιβαδειάς και τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο στη Λιβαδειά.
Εισήχθη μεταξύ των πρώτων στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.. και αποφοίτησε πρώτος.
Υπηρέτησε σε νευραλγικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας(εσωτερικές υποθέσεις,Ασφάλεια,Άμεση Δράση,Διευθυντής στο Α.Τ.Καλλιθέας)
Στις 15-11 2015 η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής,ύστερα απο πρόταση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Τόσκα τον όρισε ως νέο Διευθυντή των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ.
Ο Ταξίαρχος ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία απο υπηρεσίες δίωξης της διαφθοράς,σύμφωνα με τον Υπουργό "συγκέντρωσε σε απόλυτο βαθμό τα προσόντα για την αναβάθμηση της νευραλγικής υπηρεσίας,των Εσωτερικών υποθέσεων.
Ως νέος Διοικητής έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων.Έχει φοιτήσει στην Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και είναι πτυχιούχος του τμήματος κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Πάντα άξιος και εις ανώτερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ