Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βοιωτία και Εύβοια

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών


Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 37, 25, 22, 21 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 25χρονο, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Επίσης χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 20χρονο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Επιπλέον χθες το βράδυ στο Μαρμάρι Ευβοίας, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 22χρονο και στον 21χρονο, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό. 

Τέλος σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 37χρονο, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ