Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΔΔΗΕ: Αναγκαίες οι διακοπές ρεύματος στην Αλίαρτο

 Συνάντηση του Δημάρχου με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ 
              Λιβαδειάς

      Πραγματοποιήθηκε στις 3-12-2015 συνάντηση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου και συνεργατών του ,με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Λιβαδειάς κο  Τζίμητρα Δημήτριο και συνεργάτες του.
      Στη συνάντηση τέθηκε το ζήτημα των συχνών και πολύωρων διακοπών ρεύματος στην περιοχή της Αλιάρτου, που ταλαιπωρούν τους Δημότες για τον επιπλέον λόγο ότι ταυτόχρονα συμβαίνει και διακοπή νερού.
      Ο κος Διευθυντής ανέφερε πως είναι αναγκαίες οι διακοπές γιατί γίνονται εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης δικτύου που είναι επικίνδυνο λόγω παλαιότητας.
      Από την πλευρά της Δημοτικής αρχής τέθηκε το ζήτημα της επίσπευσης των εργασιών, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, του λιγότερου χρόνου διακοπής, αλλά και της καλλίτερης ενημέρωσης των πολιτών και του Δήμου.
      Ταυτόχρονα συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να επιδιώξουν από κοινού την ένταξη σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της υπογειοποίησης του δικτύου, ώστε να εκλείψουν οριστικά πιθανότητες διακοπών ρεύματος και συγχρόνως να αναβαθμιστούν και αισθητικά οι οικισμοί με την απομάκρυνση των στύλων και εναέριων καλωδίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ