Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Τα χάλια των Βαγίων μετά απο μια μπόρα-φωτο


ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ
Τα ημιτελή έργα απο τον εργολάβο για το αποχετευτικό δίκτυο   είχε σαν αποτέλεσμα μετά απο μια ξαφνική μπόρα σήμερα το απόγευμα να γεμίσουν χαλίκια και χώματα οι δρόμοι των Βαγίων.
Τα Βάγια λόγω της  μορφολογικής τους  θέσης  με τη πρώτη βροχή  καθιστά τους δρόμους επικίνδυνους  και οι οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους, δεν μπορούν να τα ακινητοποιήσουν στον βαθμό που πρέπει.Οι κάτοικοι των Βαγίων μιλούν για  αδιαφορία των υπευθύνων και καταγγέλουν στο permisospress, ότι τα φρεάτια είναι ανοιχτά εδώ και τρεις μήνες και δεν  έχουν τσιμενταριστεί απο τον εργολάβο.








Διαβάστε Περισσότερα »

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στην επιχείρηση «ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΕΛΠΙΣ»



Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 13/08/2015 στις 06:00 η 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στην επιχείρηση «ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΕΛΠΙΣ» (ανακύκλωση πλαστικών). Αποφασιστικά συμμετείχαν οι εργαζόμενοι με την παρουσία αλληλέγγυων συναδέλφων από άλλους κλάδους και σωματεία της περιοχής. Διατρανώσανε τα δίκαια αιτήματά τους για καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων μισθών, να οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία που θα καταβάλλεται κάθε μήνα η μισθοδοσία, να ανακληθεί η απόλυση του γραμματέα της εργοστασιακής επιτροπής, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Καταγγέλουμε την προσπάθεια της εταιρείας να υπονομεύσει την Απεργία, με αθέμιτους και παράνομους τρόπους, επιχειρώντας ανταπεργία. Η εταιρεία ενώ ήταν εγκαίρως ενημερωμένη για την πραγματοποίηση της Απεργίας, στο τέλος της χθεσινής 1ης βάρδιας ενημέρωσε πως θα κρατήσει κλειστό το εργοστάσιο λέγοντας στους εργαζόμενους ότι θα πάρουν άδεια.

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι σαν μια γροθιά και αποφασισμένοι με το Σωματείο θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Διαβάστε Περισσότερα »

1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Συγκροτημάτων- Θέατρο Μοσχοποδίου- Θήβα- Πινδάρεια 2015

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ ώρα 8:00μ.μ

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ:

1. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΛΑΪΟΣ»

2. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ

3. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΤΕΡΨΥΧΩΡΕΙΟ»

4. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΣΑΠΩΝ» (ΚΑΣΣΙΤΕΡΑ) ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Συμμετέχουν και τα παιδικά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Θήβας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Λάιος»

ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ ώρα 8:00μ.μ

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ:

1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΗΒΑΣ “Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ”

2.ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

3. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

4. ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΘΗΒΑΣ

5. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ»

Συμμετέχει και το παιδικό τμήμα των Σαρακατσαναίων Θήβας
Διαβάστε Περισσότερα »

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση στον Άγιο Χαράλαμπο Αλιάρτου

 Ολοκληρώθηκαν σήμερα από το προσωπικό του Δήμου μας οι εργασίες ανάπλασης του κοινόχρηστου αύλειου Χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους στην Αλίαρτο.
Η ανάπλαση κρίθηκε αναγκαία από τη Δημοτική Αρχή, γιατί πρόκειται για τον μοναδικό κοινόχρηστο χώρο  της πιο πυκνοκατοικημένης περιοχής της πόλης, που θα την αναβαθμίσει και θα δώσει διέξοδο στους κατοίκους.
Η παρέμβαση αφορά στο υπό εξέλιξη πρόγραμμα φροντίδας και ανάπλασης  κοινόχρηστων χώρων σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου και εκπονείται από ίδιους πόρους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π.Ντασιώτης
Διαβάστε Περισσότερα »

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης αγροτών



Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης αλλά και εξετάσεις πιστοποίησης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων προσφέρει ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα» στους αγρότες, στο πλαίσιο της προσπάθειας του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης για παροχή στους παραγωγούς ποιοτικών υπηρεσιών με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνσή τους.

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας δώδεκα ωρών και μετά την ολοκλήρωσή του ακολουθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης των αγροτών. Οι εκπαιδευόμενοι θα επιβαρυνθούν μόνο με το σχετικό παράβολο του υπουργείου που ανέρχεται σε 25 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Κέντρο του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» που λειτουργεί στην περιοχή τους, για να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους, είτε μέσω των αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών που είναι μέλη, είτε ατομικά.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2015 - Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

Διαβάστε Περισσότερα »

"Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ & ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ



Ο Καραγκιόζης & τα Γαϊδουροπαντρέματα Την Κυριακή 16 Αυγούστου στην πλατεία Νεοχωρίου.

"Τρέξατε μικροί & μεγάλοι να διασκεδάσετε με μια ξεκαρδιστική κωμωδία του παραδοσιακού Θεάτρου Σκιών, διασκευασμένη από τον Θίασο "ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ". Θύματα του λαϊκού μας ήρωα, αυτή τη φορά, είναι ο Σταύρακας και ο Μπάρμπα Γιώργος που τόλμησαν να τα βάλουν με την πονηριά του Καραγκιόζη και κατέληξαν παντρεμένοι. Αλλά όχι όπως το είχαν φανταστεί!"
Διαβάστε Περισσότερα »

Δεύτερος γύρος φοροκαταιγίδας έρχεται τον Οκτώβριο


Τα φορολογικά μέτρα που θα εφαρμοστούν άμεσα είναι μία γεύση από το τι θα ακολουθήσει τον Οκτώβριο.

Έρχονται αλλαγές στις κλίμακες φορολογίας εισοδήματος - με ενσωμάτωση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης στους συντελεστές φόρου -, στα πρόστιμα, στο πλαστικό χρήμα, στις αντικειμενικές αξίες και σε πολλά ακόμη.

Ειδικότερα από τα φορομέτρα τα οποία αποτυπώνονται στο νέο Μνημόνιο προκύπτει:

1. Φόρος εισοδήματος. Έως τον Οκτώβριο του 2015 η κυβέρνηση θα απλοποιήσει το χρονοδιάγραμμα σχετικά με τις επιστροφές φόρου και παράλληλα θα αναμορφώσει και θα ενσωματώσει στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος την εισφορά αλληλεγγύης από το 2016, ώστε να επιτυχγάνεται με αποτελεσματικότερο τρόπο η προοδευτικότητα του συστήματος φορολογίας εισοδήματος, και θα καταργήσει αναποτελεσματικές ή άδικες φοροαπαλλαγές.

2. Αντικειμενικές αξίες. Έως τον Σεπτέμβριο του 2016, οι αρχές θα εναρμονίσουν όλες τις αντικειμενικές αξίες με τις τιμές της αγοράς με ισχύ από τον Ιανουάριο του 2017. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν τρέξει και διασταυρώσεις ανάμεσα στα δεδομένα του Ε9 και του Κτηματολογίου. Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις για τον ΕΝΦΙΑ, ορίζεται ότι «ενόψει τυχόν αναθεώρησης των ζωνών αντικειμενικών αξιών για τα ακίνητα, θα αναπροσαρμοστούν οι φορολογικοί συντελεστές επί της ακίνητης περιουσίας, εφόσον κρίνεται αναγκαίο, για να διασφαλιστεί ότι τα έσοδα από τον φόρο ακίνητης περιουσίας το 2016 θα ανέλθουν τουλάχιστον στα 2,650 δισ. ευρώ.

3. Συμπληρωματικός προϋπολογισμός με βροχή μέτρων. Ως «απόδειξη της δέσμευσης της κυβέρνησης για την εφαρμογή αξιόπιστων δημοσιονομικών πολιτικών», το Μνημόνιο απαιτεί από την κυβέρνηση να εγκρίνει τον Οκτώβριο του 2015 συμπληρωματικό προϋπολογισμό εφόσον κριθεί αναγκαίο, προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2016 και το νέο Μεσοπρόθεσμο 2016-19. Σε αυτό το πακέτο θα προβλέπονται μεταξύ άλλων, η σταδιακή αύξηση του φόρου εισοδήματος για τους αγρότες από το 13% σε 20% για το 2016 και 26% για το 2017, η αύξηση του φορολογικού συντελεστή για τα εισοδήματα από ενοίκια (ο χαμηλός για εισόδημα έως 12.000 ευρώ θα αυξηθεί στο 15% από 11% και ο υψηλός από 33% σε 35%, καθώς και η «καλύτερη στόχευση» η οποία προμηνύεται περικοπές στο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης από το 2106. Στόχος της «καλύτερης στόχευσης» είναι «να μειωθούν κατά το ήμισυ οι δαπάνες για τις επιδοτήσεις πετρελαίου θέρμανσης στον προϋπολογισμό του 2016».

4. Τα αφανή μέτρα. Τα φορολογικά μέτρα τα οποία προσδιορίζονται με σαφήνεια στο Μνημόνιο, αν αποδειχθούν ανεπαρκή για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, θα διευρυνθούν. Ορίζεται χαρακτηριστικά ότι «οι αρχές δεσμεύονται να λάβουν περαιτέρω διαρθρωτικά μέτρα τον Οκτώβριο του 2016, αν κριθούν αναγκαία για να διασφαλιστούν οι στόχοι του 2017 και του 2018. Τα εν λόγω μέτρα θα περιλαμβάνουν τις αμυντικές δαπάνες, την προγραμματισμένη μεταρρύθμιση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων και το πάγωμα των υποχρεωτικών δαπανών». Κοινώς, οι φόροι θα ανέβουν κι άλλο, ενώ οι δαπάνες για μισθούς και συντάξεις θα μπουν στον πάγο.

5. Πλαστικό χρήμα. Έως τον Οκτώβριο του 2015 η κυβέρνηση δεσμεύεται να εγκρίνει ολοκληρωμένο σχέδιο για την αύξηση της φορολογικής συμμόρφωσης και να επεξεργαστεί σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος και τον ιδιωτικό τομέα, κοστολογημένο σχέδιο για την προώθηση και τη διευκόλυνση της χρήσης ηλεκτρονικών πληρωμών και τη μείωση της χρήσης μετρητών. Το σχέδιο αυτό θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ τον Μάρτιο του 2016.

6. Μαύρες λίστες. Όσοι χρωστούν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές για περισσότερους από τρεις μήνες, θα πρέπει να προετοιμαστούν για δημόσια διαπόμπευση από τον Οκτώβριο του 2015. Προβλέπεται η δημοσιοποίηση καταλόγου των οφειλετών για χρέη από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές που εκκρεμούν για περισσότερους από τρεις μήνες.

7. Κυνήγι στις αδήλωτες καταθέσεις. Έως τον Νοέμβριο έρχεται πλέγμα μέτρων για τις αδήλωτες καταθέσεις. Νομοσχέδιο για την εθελοντική αποκάλυψη «χωρίς αμνηστευτική διάταξη», αίτημα παροχής πληροφοριών σε όλα τα κράτη της Ε.Ε. αναφορικά με καταθέσεις και άλλα περιουσιακά στοιχεία Ελλήνων στο εξωτερικό, καθιέρωση περιουσιολογίου. Νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο, προβλέπεται η επέκταση του Μητρώου Τήρησης Τραπεζικών Λογαριασμών, ώστε οι ελεγκτές να έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν άμεσα όλες τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών των ελεγχόμενων σε βάθος δεκαετίας.

8. Αλλαγές στα πρόστιμα. Έως τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να καταργηθούν όλα τα πρόστιμα του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (τα παλιά) και θα αλλάξουν τα πρόστιμα για τη μη έκδοση ή την ανακριβή έκδοση αποδείξεων. Οι παραβάσεις αυτές θα αντιμετωπίζονται από σκοπιάς προστίμων ως «απλές αλλά σοβαρές» και θα σχετίζονται με τον ΦΠΑ.

9. Έλεγχοι στην έδρα και πλειστηριασμοί. Ενδιαφέρον έχει η διατύπωση του Μνημονίου σύμφωνα με την οποία «έως τον Οκτώβριο του 2015 η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει την επαρκή πρόσβαση της φορολογικής διοίκησης στις εγκαταστάσεις των φορολογουμένων για τη διεξαγωγή ελέγχων εγκαίρως και για σκοπούς επιβολής του νόμου. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι η πρόβλεψη (η οποία θα ξεκαθαρίσει άμεσα με την κατάθεση σχετικών διατάξεων νόμου) για τις μεταρρυθμίσεις στον Κώδικα Είσπραξης Δημόσιων Εσόδων «συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών της φορολογικής διοίκησης για την αναγκαστική εκποίηση περιουσιακών στοιχείων σε δημόσιους πλειστηριασμούς.

10. Αυτονομία ΓΓΔΕ. Έως τον Οκτώβριο προβλέπεται νομοσχέδιο για την ίδρυση αυτόνομου φορέα εσόδων, με αυτόνομο προϋπολογισμό, προσδιορισμό των εξουσιών του Διευθύνοντος Συμβούλου και του ανεξάρτητου Διοικητικού Συμβουλίου (αλλάζει ριζικά η δομή της ΓΓΔΕ). Παράλληλα το ΣΔΟΕ φεύγει από την αρμοδιότητα του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και μεταφέρεται στη ΓΓΔΕ.
Διαβάστε Περισσότερα »

4ήμερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στις Θεσπιές





Το Δ.Σ και τα μέλη του Εκπολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Θεσπιών ¨ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ¨σας ανακοινώνει και σας προσκαλεί στις 4ήμερες πολιτιστικές του εκδηλώσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα τις ημερομηνίες 27-28-29-30 Αυγούστου. Η παρουσία σας θα δυναμώσει τη προσπάθεια μας και θα ενισχύσει τις προσπάθειες για να συνεχίσουμε, πάντα με τη βοήθεια σας!!!
Διαβάστε Περισσότερα »

Νέος προπονητής στον Α.Ο. Μαυρομματίου

  ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Νέος προπονητής για τον Α.Ο.Μαυροοματίου ο Γιάννης Τσαρούχας. Το Δ.Σ. και ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Μ. εύχονται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

    ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: Την Δευτέρα 17 Αυγούστου ξεκινάει τη προετοιμασία για την νέα αγωνιστική χρονιά ο Α.Ο.Μαυροματίου.

    ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο.ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ:
        Πρόεδρος: Χρήστος Μανάρας
        Αντιπρόεδρος: Γιάννης Πόκας
        Γραμματέας: Άρης Κρεμμύδας
        Ταμίας: Λουκάς Δρίτσας
        Γενικός Αρχηγός: Μενέλαος Σιαμανδούρας
        Ειδικός Γραμματέας: Μελέτης Γρίλλιας
        Έφορος: Δημήτρης Χριστοδούλου

Διαβάστε Περισσότερα »

Χαλκιδική: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Γεμάτη από κόσμο η παραλία

Μια τρελή κούρσα διέγραψε ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής όταν η οδηγός έχασε τον έλεγχο, πέρασε πάνω από την παραλία με τις ξαπλώστρες και... πάρκαρε μέσα στη θάλασσα.

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεχίζονται οι βροχές και σήμερα -Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά με τα φαινόμενα στα νοτιοδυτικά πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

    Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους η καταιγίδες στη Μακεδονία κυρίως στα ορεινό.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους η καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στις νότιες θαλάσσιες η παραθαλάσσιες περιοχές τα φαινόμενα, τα οποία πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά, το βράδυ θα εξασθενίσουν.
άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου, στην Ηπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους η καταιγίδες στην ανατολική Πελοπόννησο καθώς και στα υπόλοιπα κυρίως τα ορεινά.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Κρήτης.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

    Αττική

καιρός: γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα δυτικά και τα βόρεια.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλονίκη

καιρός: γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων ομβρίων στα γύρω ορεινά.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ