Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Επιχειρήσεις της Αστυνομίας με 27 συλλήψεις στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (08 & 09-01-2016), συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενος για κλοπή από οικία στην ανωτέρω περιοχή, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ημεδαπή στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατηγορούμενη για κλοπή αντικειμένων από κατάστημα στην ανωτέρω περιοχή.

Τρεις (3) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής από οικία στην ανωτέρω περιοχή.

Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ημεδαπή στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών για κλοπή.

Δεκαπέντε (15) αλλοδαποί και ειδικότερα έξι στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας και ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, τρεις στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, δύο στο Μώλο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μώλου & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας αντίστοιχα, ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας και ένας αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς και ένας αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Τέλος, ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ