Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Χειροπέδες σε 30χρονο στη Λιβαδειά για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Εξιχνιάστηκαν (3) κλοπές και (1) απόπειρα κλοπής

Κατασχέθηκαν (12) αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ηρωίνη


Συνελήφθη, χθες (19-01-2016) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών που διαπράχθηκαν πρόσφατα σε περιοχές της Λιβαδειάς, κατάφεραν να εντοπίσουν και συλλάβουν χθες το μεσημέρι τον 30χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα (12) αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (2,7) γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον τρεις (3) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής και συγκεκριμένα:

•    Πρώτες πρωινές ώρες της 17-01-2016, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λιβαδειά, αφαίρεσε από τσάντα ημεδαπής, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
•    Το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 18-01-2016 έως και πρωινές ώρες της 19-01-2016, παραβίασε την πόρτα σταθμευμένου Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ημεδαπού, στη Λιβαδειά και αφαίρεσε από το εσωτερικό του δύο (2) συσκευές πλοήγησης.
•    Μεσημβρινές ώρες της 19-01-2016, επιβαίνοντας σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, αφαίρεσε από τον χώρο των επιβατών μία αποσκευή, ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά του είδη και αντικείμενα. Η ανωτέρω αποσκευή βρέθηκε στην κατοχή του 30χρονου και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.    

•    Πρώτες πρωινές ώρες της 19-01-2016, αποπειράθηκε να εισέλθει σε κατάστημα τροφίμων, ιδιοκτησίας ημεδαπού, στη Λιβαδειά, με σκοπό την κλοπή, πλην όμως λόγω ενεργοποίησης συστήματος συναγερμού, τράπηκε σε φυγή.

Γίνεται μνεία ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν της Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την έρευνα και τo προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ