Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία του Δήμου μας



Λειτουργία Σχολείων την Πέμπτη  21-01-2016

      Ενημερώνουμε τους μαθητές των Σχολείων του Δήμου μας και τους Κηδεμόνες τους ότι τα σχολεία αύριο, Πέμπτη 21-01-2016 , θα λειτουργήσουν κανονικά.  Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται από τα Σχολεία.

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Π.Ντασιώτης

18 σχόλια:

  1. Δεν είναι σωστό και που θα πιουν καφέ οι δάσκαλοι το πρωί. Σήμερα το πρωί ήταν οι δρόμοι ανοιχτοί, ο Σχολικός Τροχονόμος στην Θέση του, ανοίγει εκπαιδευτικός το Παράθυρο του Σχολείου και λέει μην αφήνετε το παιδί σας σήμερα δεν κάνουμε μάθημα δε βλέπετε χιονίζει. Δίστασα για λίγο δεν είπα τίποτα και έφυγα. Το ίδιο συνέβη και με άλλα παιδιά συμμαθητές του γιου μου. Σε μισή ώρα περίπου στις 9:00 σύσσωμος ο σύλλογος των διδασκόντων απολάμβανε το καφέ του στο ΚΑΦΕ 24. Και κάποιοι άλλοι, στα άλλα καφέ της πόλης. Τελικά το Σχολείο κλείνει για τους διδάσκοντες και όχι για τους μαθητές. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς εσείς κύριε πρέπει να είστε καθημερινός θαμώνας στο ΚΑΦΕ 24, καθότι κατασκοπεύετε ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το μαγαζί. Μάλλον πιο πολύ πικραθήκατε που δεν μπορέσατε να πάτε για καφέ εσείς χθες γιατί δεν αφήσατε τα παιδιά σας στο "πάρκινγκ" που λέγεται σχολείο. Θα έπρεπε να είστε και ευγνώμονες που φέτος είναι η πρώτη χρονιά που το 2ο Δημοτικό λειτουργεί σε άριστες συνθήκες και προσπαθούν όλοι η διευθύντρια και οι δάσκαλοι, να παρέχουν τα καλύτερα στα παιδιά μας. Μάλλον ξεχνάτε τα χάλια των άλλων ετών και βγάζετε χολή για μία μέρα που ήταν αδύνατο για τα μικρά μας παιδιά να τα στείλουμε στο σχολείο. Ντροπή πια, τόση μικροπρέπεια;

      Διαγραφή
  2. Το ΓΕΛ Θεσπιών δεν θα λειτουργήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

      Διαγραφή
  3. τους γιατρους ποιος θα τους πληρωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να εχουν ανοιχτα τα ματια τους οι δασκαλοι.δεν ειδα και κανεναν απο αυτους να σκαει

      Διαγραφή
  4. Εγώ πάντως που έχω το παιδί μου στο σχολείο και είναι στην Α΄, συμφωνώ με την απόφαση αυτή. Γιατί και ανοιχτά να ήταν τα σχολεία εγω προσωπικά δεν θα το άφηνα το παιδί μου να πάει. Αν συνέβαινε κάτι??? Ποιος θα εφταιγε???? Θα αναλαμβάνατε εσείς την ευθύνη που σχολιάζετε εδώ???? Και στην τελική, τα παιδάκια από το ζαγαρά και το μάζι πώς θα έρχονταν???? Ειλικρινά μερικοί γονείς είναι παντελώς ανεύθυνοι και το μόνο που σκέπτεστε είναι να παρατήσετε τα παιδιά στο σχολείο και να πάτε εσείς για καφέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στην καινούρια διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Αλιάρτου, που ενδιαφέρεται πραγματικά για τα παιδιά του σχολείου κάνοντας πολλά πράγματα, κάτι το οποίο δε συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια!!!! Τώρα αν κάποιους τους ενοχλεί η συγκεκριμένη κυρία και προτιμούσαν κάποια άλλη, ας αναζητήσουν την άλλη κυρία και να μας πουν που είναι!!! Μπράβο και στον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Αλιάρτου γιατί κι εκεί υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη προς τους μαθητές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η κυρια φαινεται να εχει προβλημα επιβεβαιωσης

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝΟΥΣ.
      ΜΕΓΑΣ ... ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Μάλλον έχουμε μπερδευτεί λίγο! Το σχολείο, δεν είναι χώρος παρκαρίσματος παιδιών για να καλύψουμε τις προσωπικές ή επαγγελματικές μας ανάγκες. Η ύπαρξη του σχολείου είναι για την απόκτηση γνώσεων. Από κει και πέρα, εφόσον κρίθηκε απαραίτητο για ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ του συνόλου των μαθητων, να κλείσουν τα σχολεία.. ορθώς και έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ.
    Συνεπώς, ας σταματήσουμε να πετάμε λάσπη στους διδάσκοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συλβια κοριτσι μου καλο καφε. αστο αυτο το θεμα για αλλους. δεν κλεινουν τα σχολεια με την πρωτη νιφαδα και οταν κλεινουν οι δασκαλοι δεν πανε για τσιπουρα. δεν διωχνουν παιδια απ τα σχολεια επειδη βαριουνται. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ κύριε, πρωτίστως η ροή του λόγου σας δεν αρμόζει σε έναν γονέα. Συνεπώς το ''καλό καφέ'' που γράψατε προτείνω να το κρατησετε αποκλειστικά ως υπόδειξη για τον εαυτό σας. Εγω ως γονέας, πήγα το παιδί μου και απο τη στιγμη που για ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ το σχολείο δεν άνοιξε, το πήρα σπίτι μου και έκατσα με το παιδάκι μου.
      Κατά δεύτερον, εσείς το χιόνι το είδατε ως ΜΙΑ νιφάδα? Το δικό σας το παιδάκι μπορεί να βρίσκεται στον Αλίαρτο, άλλα παιδάκια ... ειναι σε άλλα χωριά .. να άνοιγε το σχολείο για τα μισά παιδάκια?? Πόσο παιδαγωγικό το κρίνετε (εαν αντιλαμβάνεστε τί σημαίνει ο όρος παιδαγωγικό)?
      Και τέλος, εσείς έχετε αναλάβει ιδιότητα αστυνομικού των εκπαιδευτικών και κατασκοπεύετε που πηγαίνουν? ή μήπως βρισκόσασταν στο ίδιο καφέ που προαναφέρατε και σας ενόχλησε που δεν τον απολαύσατε και εκείνη τη μέρα??!! Τέλος πάντων, μια μέρα ήταν που σας χάλασε ο πρωινός σας καφές. Την επόμενη φορά, να ζητήσετε να παίρνουν την άδεια σας οι εκπαιδευτικοί για τις αποφάσεις που λαμβάνουν!

      Διαγραφή
    3. αστο κοριτσι μου.καταλαβαμε.

      Διαγραφή
  7. Ο θηβαιος πολιτης ειναι πολυ ενημερωμενος. ολη μερα παρακολουθει τα καφε.Σαν γονιος του σχολειου εχω να πω πως οι διδασκοντες ενδιαφερονται πραγματικα για τα παιδια μας.Ασχοληθειτε με τον δικο σας νομο "θηβαιε πολιτη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως το επίπεδό σας φίλοι μου είναι αξιοζήλευτο !!!Μπράβο σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειρήνη υμίν : ειρήνη σε εσάς, η ειρήνη μαζί σας.
    ( Η μετάφραση δίνεται, γιατί από ότι κατάλαβα έχουμε τα θεματάκια μας με τη γραμματική και το συντακτικό π.χ. να εχουν ανοιχτα τα ματια τους οι δασκαλοι.δεν ειδα και κανεναν απο αυτους να σκαει(;;;)- Συλβια κοριτσι μου καλο καφε (;;;).
    Αφού λοιπόν έχουμε λύσει ΟΛΑ τα προβλήματά μας ασχολούμαστε με ανούσια θέματα. Τα παιδιά σάς πληροφορώ ότι το χάρηκαν το χιόνι και το ότι δεν έκαναν μάθημα. Κάποτε υπήρξαμε όλοι μας παιδιά. Μήπως θυμάστε πώς αισθανόμαστε όταν χιόνιζε; Μήπως θυμάστε πώς αισθανόμαστε όταν έκλεινε το Σχολείο;
    Τώρα όμως ως σωστοι εκπαιδευτικοί και γονείς οφείλουμε να παρακαλέσουμε, ΟΛΟΙ μαζί το Θεό, να μην ξαναχιονίσει !!!






    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ