Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΣ




  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ "ΕΛΠΙΔΑ"
Σάββατο βράδυ, 9-1-2016 στις 2:30 μ.μ. μέλη του συλλόγου μας περνώντας από την περιοχή της Κρύας στην Μητρόπολη Λιβαδειάς αντίκρισαν αυτό το άκρως αποκρουστικό θέαμα. Μόλις λίγα μέτρα από τα καφέ και τα εστιατόρια της περιοχής βρέθηκε αυτή η γατούλα νεκρή. Αιμορραγούσε από τη μύτη και από το στόμα. Περίπου 4 μέτρα μακρύτερα βρέθηκε ποσότητα από τζατζίκι. Δε γνωρίζουμε ακόμη εάν εμπεριείχε δηλητήριο. Κάποιοι θαμώνες και υπάλληλοι γειτονικής καφετέριας προσπάθησαν να μας πείσουν ότι σκυλιά χτύπησαν τη γάτα. Ασφαλώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθότι δεν υπήρχε ουδεμία κηλίδα αίματος σε περιμετρική ακτίνα 10 μέτρων.

Το φαινόμενο στην συγκεκριμένη περιοχή είναι επαναλαμβανόμενο και εφιστούμε την προσοχή στους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων, στους φιλοξενούμενους της πόλης, αλλά και σε γονείς με παιδιά να μην επισκέπτονται την περιοχή για την ασφάλεια τόσο των παιδιών τους όσο και των ζώων.

Ας μην ξεχνάμε ότι η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν την τροφή τους οπουδήποτε προκειμένου να συντηρηθούν. Μία αυτοσχέδια φόλα που κάποιος θα τοποθετήσει για τα ζώα μπορεί να αποβεί μοιραία για συνάνθρωπό μας. Λίγος σεβασμός στην ανθρώπινη οντότητα δεν βλάπτει.
Σεβόμαστε πως κάποιοι άνθρωποι δεν αγαπούν τα ζώα και τους ανθρώπους.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!!!!
http://filozoikos-livadeias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ