Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Βοιωτίας-ΒΙΝΤΕΟ

Παραμένουν παρά τον χιονιά στο μπλόκο στον κόμβο Λιβαδειάς – Ορχομενού – Λαμίας στη παλαιά Εθνική Αθηνών – Λαμίας οι αγρότες της Βοιωτίας, η δύναμη των τρακτέρ συνεχώς μεγαλώνει ενώ στον αγώνα μπήκε και ο Αγροτικός Σύλλογος Ορχομενού μετά από σχετική απόφαση που έλαβε το βράδυ της Τρίτης. Τρακτέρ επίσης έχουν αρχίσει και συγκεντρώνονται στην περιοχή των Βαγίων καθώς και στη Θήβα.

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν δυναμικά τον αγώνα τους με συνεχή κλιμάκωση και στόχο όχι μόνο την Εθνική οδό αλλά ακόμα και την Αθήνα.

«Τα τρακτέρ θα φτάσουν ακόμα και στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, αν δεν καταλάβουν ότι έχουμε δίκιο και δεν πάρουν πίσω τα μέτρα που οδηγούν στον αφανισμό. Το θέμα δεν αφορά μόνο αγρότες, είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μισθωτοί, είναι όλοι που θίγονται», υπογράμμισε ο Βασίλης Κατσικογιάννης και συμπλήρωσε: » Αυτοί μας σκοτώνουν για πλάκα εμείς όμως πεθαίνουμε στ΄ αλήθεια«.

Ο Γιώργος Ζάχαρης τόνισε οτι οι κινητοποιήσεις συντονίζονται και κλιμακώνονται καθημερινά «προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λαίλαπα που έρχεται με τα μέτρα της κυβέρνησης» και παράλληλα ευχαρίστησε όλους εκείνου που συμπαραστέκονται στον αγώνα τους.
Περισσότερα στο viotianet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ