Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΩΠΑΙΔΟΣ

Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


             ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  
                     ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΩΠΑΙΔΟΣ
                                         
     
     Μετά από καταγγελία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς έγινε έλεγχος στις 16/12/2015 από κλιμάκιο του ΙΚΑ Λιβαδειάς  για τους εργαζόμενους του Οργανισμού Κωπαίδος.
Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Κωπαίδος από 1/12/2014 έως σήμερα παραμένουν ανασφάλιστοι, όπως επίσης και απλήρωτοι,  ενώ προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους εξυπηρετώντας τους χιλιάδες αγρότες των Δήμων Λεβαδέων, Ορχομενού, Αλιάρτου- Θεσπιέων, Θηβών, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και του Δήμου Λοκρών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.
Από 1/12/2014 μέχρι σήμερα που έχουν μεταφερθεί και ασκούνται οι αρμοδιότητες του  Οργανισμού Κωπαϊδος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος , οι εργαζόμενοι δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί ούτε στην Περιφέρεια, ούτε έχουν μπει σε καθεστώς διαθεσιμότητας.
Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς είναι στο πλευρό των εργαζομένων του Οργανισμού Κωπαϊδος και θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διασφαλιστούν τόσο οι ασφαλιστικές τους εκκρεμότητες όσο και η μισθοδοσία τους για όλο το χρονικό διάστημα που παραμένουν απλήρωτοι  και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάταξής τους στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, όπως προβλέπεται από το Νόμο.


                            Το   Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ