Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Θήβα:Τον απείλησαν με μαχαίρι και τον λήστεψαν

Συνελήφθησαν άμεσα δύο υπήκοοι Πακιστάν, για διάπραξη ληστείας σε βάρος ομοεθνούς τους στη Θήβα


 Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (25-02-2016) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 36 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας σε βάρος ομοεθνούς τους.

Επιπλέον από τον έλεγχο των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι δύο συλληφθέντες διέμεναν παράνομα στην χώρα μας, στερούμενοι παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.

Ειδικότερα χθες βραδινές ώρες, 35χρονος υπήκοος Πακιστάν μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και κατήγγειλε ότι νωρίτερα χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Θήβας, δύο άγνωστοι δράστες τον προσέγγισαν και με την απειλή μαχαιριού τον ακινητοποίησαν. Ακολούθως με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του.

Από την ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και την διενέργεια επιστάμενων αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκαν οι δύο δράστες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ