Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

25 συλλήψεις στη Στερεά-11 στη Βοιωτία

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για κλοπή χρηματικού ποσού, με την μέθοδο της απασχόλησης, από ημεδαπό. Αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη συνεργός του.

Δύο (2) ημεδαποί και ειδικότερα ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, καθώς και ένας στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης.

Πέντε (5) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί στην περιοχή του Παύλου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, μία αλλοδαπή στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας ημεδαπός στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, καθώς και ένας ημεδαπός στο Ζηλευτό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Υπάτης, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για παράβαση νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας.

Τρεις (3) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας αντίστοιχα, καθώς και ένας στην Αιδηψό Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Επιπλέον, στο πλαίσιο διενέργειας εντατικών τροχονομικών ελέγχων, με στόχο τη διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και μετακίνησης των πολιτών, καθώς επίσης και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας & της Βοιωτίας, συνολικά δέκα (10) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

•    Πέντε ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Γ’ & Α’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας.
•    Ημεδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.
•    Αλλοδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας.
•    Ημεδαπός στην Αμάρυνθο Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας.
•    Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας.
•    Ημεδαπός επί της παλαιάς εθνικής οδού Λαμίας - Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ