Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

"Φάντασμα" το Νεοχώρι για τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων-ΦΩΤΟ  Εγκαταλελειμμένο χωριό θυμίζει τα τελευταία χρόνια το Νεοχώρι του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων.
Όχι, οι κάτοικοί του δεν το εγκατέλειψαν.
Αυτοί που το εγκατέλειψαν είναι οι «άρχοντες»
Και λέγοντας «άρχοντες» εννοούμε τη Δημοτική Αρχή και την Τ.Κ.Νεοχωρίου.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το Νεοχώρι είναι σε πλήρη εγκατάλειψη και απαξίωση  από τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων  που εξακολουθεί να τους  αντιμετωπίζει σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Η εικόνα που συναντά κανείς όταν επισκεφτεί το χώρο του Δημοτικού Σχολείου, είναι απογοητευτική και προσβάλλει τον πολιτισμό μας,εκθέτοντας ταυτόχρονα και τη σημερινή δημοτική αρχή και τη Τοπική Κοινότητα. 
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς απο τις εικόνες που αντικρύζεις,σπασμένα τζάμια,αποφάγια,σκουπίδια που  έμειναν απο τις τελευταίες εκλογές!!!Στο εσωτερικό του χωριού  τα πράγματα δεν είναι καλύτερα,σπασμένες λάμπες,τρύπες που ανοίχτηκαν απο τον δήμο και απλά σκεπάστηκαν καταστρέφοντας δρόμους που φτιάχτηκαν απο τον τεως Δήμο Θεσπιών.Ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων έχει ξεχάσει παντελώς το Νεοχώρι,σε σχέση με τα άλλα διαμερίσματα,έχει να πέσει "μυστρί"εδώ και πέντε χρόνια,τη σφραγίδα του σαν Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων δεν την έχει βάλει ακόμη στο χωριό  και για να μη τους αδικούμε ότι δεν κάνουν έργο,έκοψαν.....  πριν λίγες μέρες τις συκιές απο το Μύλο!!! Να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά στο Δήμο μας οτι το Νεοχώρι ανήκει στον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων, γιατι προφανώς το έχουν...ξεχάσει.
Οι καταστάσεις αυτές είναι πρωτόγνωρες για το Νεοχώρι!!!Επιτέλους κάντε κάτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ