Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Μπράβο στους Μαθητές-Αθλητές των Λυκείων Αλιάρτου Θεσπιών

ΣΤΙΒΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΩΝ
ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΩΝ
ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ
Μεγάλες επιδόσεις από τον μαθητή-αθλητή του Λυκείου Αλιάρτου Χαλιμουρδα Ιωάννη και την Νίκη Ξυδωνα μαθήτρια-αθλήτρια του Λυκείου Θεσπιών.
Η Νίκη Ξυδωνα εκτός συναγωνισμού πετυχε επίδοση 6.04μ στο άλμα εις μήκος κάνοντας ανεπίσημα νέο ατομικό ρεκόρ.
Η αθλήτρια τουΓ.Σ.ΠΙΝΔΑΡΟΣ που είναι επταθλητρια ξεπέρασε το ατομικό ρεκόρ της που ήταν 5.72μ.Η επίδοση αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην ΕΛΛΑΔΑ στην κατηγορία Ε-Ν. Στόχος της για φέτος μια διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε-Ν που θα γίνει το καλοκαίρι στο Μπινγκος(ΠΩΛΟΝΙΑ).
Ο Ιπτάμενος Γιάννης Χαλιμουρδας του Λυκείου Αλίαρτου πετυχε νέο ατομικό ρεκόρ στο Άλμα εις Ύψος με επίδοση 2.00μ(προηγούμενο φετινό 1.97μ-περσινη επιδοση1.86μ).
Στόχος του αθλητή το 2.05που είναι και το όριο Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στην ΤΥΦΛΙΔΑ της ΓΕΩΡΓΙΑΣ.Ο Αθλητής του Γ.ΣΠΙΝΔΑΡΟΣ θα αγωνιστεί στην επομένη φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος στην Αθήνα στοχεύοντας το 2.05μ.
Ο Αθλητής της Α.Γ.Ε.Β και μαθητής του Λυκείου Αλίαρτου Τσιωλης Φώτης επρωτευσε στην Δισκοβολία πετιχενοντας επίδοση 46.80μ ξεπερνώντας το όριο για την επομένη φάση που ήταν 42.00μ.Σημ(Ο αθλητής δεν γυμνάζεται ιδιαιτέρα λόγο εξετάσεων είναι μαθητής της Γ Λυκείου).
Η Μπογρη  Παναγιώτα του Γ.Σ ΠΙΝΔΑΡΟΥ σημείωσε επίδοση 35.60μ στον ακοντισμό και συνεχίζει στην επομένη φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος(όριο 35.00μ).
Ο Μαθητής –Αθλητής του Λυκείου Θεσπιών και της ΑΓΕΒ ΠΕΛΩΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ πήρε την 1η θέση στην Σφαιροβολία με επίδοση 13.70μ(οριο14.50μ).
Και τέλος ο Κουτρουμανης Κων/νος της ΑΓΕΒ κατετεγει 2ος στη Σφαιροβολία με 12.00μ.
Όλοι οι αθλητές γυμνάζονται με τον ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΩΝΑ.
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ