Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Θεσπιές: Αυτό δεν είναι σπίτι, αλλά εστία μόλυνσης-ΦΩΤΟ

Μία εικόνα που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί με λέξεις αντίκρισαν οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Βαγίων και υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων στο σπίτι δυο ηλικιωμένων στο κέντρο των Θεσπιών.
Αφόρητη έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων στις Θεσπιές οι 30 γάτες και κότες που φιλοξενούν εντός της οικίας τους οι δυο ηλικιωμένοι.
Η κατάσταση αυτή, σύμφωνα με τους κατοίκους, υπάρχει εδώ και 8 χρόνια και υποστηρίζουν οτι ειναι καθημερινά αντιμέτωποι με τη βρώμα, τα περιττώματα και τα μικρόβια."Υγειονομική βόμβα χαρακτήρισαν οι κάτοικοι που ζουν γύρω απο την αγορά και όπως είπαν στο Permissospress, δεν αισθάνονται ασφαλείς και συμπληρώνουν ότι οι συνθήκες υγιεινής έχουν επιδεινωθεί.Τελικά σήμερα με εισαγγελική παραγγελία απομακρύνθηκαν απο συνεργεία του Δήμου οι γάτες και οι κότες,καθαρίστηκε ο χώρος και απολυμάνθηκε.Να επισημάνουμε εδώ, χάρη στον επαγγελματισμό των Αστυνομικών του Α.Τ. Βαγίων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.













21 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ!ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.Η ΒΡΩΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΗΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο πολλα μπραβο σε ολους ξεβρωμησε ο τοπος καιρος ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποτε οι μισοί απο εσάς κοιμοσασταν με κατσίκες και τωρα σας πείραξαν οι γάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΘΑ. ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. ....ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΜΙΖΑΝ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΒΕΡΝΑΝΤΕΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
    3. Τί περιμένεις από απολίτιστους ανθρώπους που ζευγαρώνουν τα ζώα τους , πετάνε τα κουτάβια στον δρόμο, στη συνέχεια πετάνε και τα σκυλιά τους που γέρασαν και κάνουν διαρκώς παράπονα που γέμισε ο τόπος αδέσποτα...

      Διαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω ότι καλώς επενέβη ο Δήμος, η Αστυνομία και το Υγειονομικό, αλλά έχω τις εξής ενστάσεις... Πρώτον, με πιο δικαίωμα δημοσιοποιήθηκε το συγκεκριμένο θέμα, προβάλλοντας φωτογραφίες από το εσωτερικό της οικίας, κάτι που είναι παράνομο χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη... Κατά δεύτερον, θεωρώ έγκλημα τον τρόπο που απομακρύνθηκαν τα ζώα από την οικία αυτή... Θα έπρεπε η όλη επιχείρηση να γίνει σε συνεργασία με την φιλοζωική της περιοχής ή να υπάρξει επικοινωνία με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία... Ακούστηκαν μέχρι και σχόλια για φόλες από τους "πολιτισμένους" κατοίκους της περιοχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΑΠΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ,ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕς.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ

      Διαγραφή
    2. είμαι σίγουρος πως άλλα θα έγραφες ανερμάτιστε “φιλόζωε” αν το παιδί σου κόλαγε καποια αρρώστεια

      Διαγραφή
    3. Αν κολλούσαμε ασθένειες τόσο εύκολα από τα αδέσποτα θα είμαστε όλοι άρρωστοι... Αλλά η αμορφωσιά κάνει μπαμ όταν ακόμα πιστεύετε πως σκυλιά και γάτες μεταδίδουν τόσο εύκολα ασθένειες.. Και επειδή και εγώ ήμουν μπροστά, στο εσωτερικό του σπιτιού έριξαν δακρυγόνα και έτσι απομακρύνθηκαν οι γάτες... Για πλάκα καταγγελία και χοντρά πρόστιμα σε αυτούς που το έκαναν... Και για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι κατά αυτού που έγινε, αλλά κατά του τρόπου με τον οποίο έγινε!!!

      Διαγραφή
    4. Τι να κάνουμε… οι κότες έχουν μεγαλύτερη αξία από τα παιδιά και τους ανθρώπους…

      Διαγραφή
    5. κοιταξτε τις φωτογραφίες και ξαναπέστε τις αντιρρήσεις σας

      Διαγραφή
    6. τι δακρυγόνα ρε παιδιά;;;;δεν ηταν διαδηλωση και πηγαν τα ΜΑΤ. ελεος

      Διαγραφή
    7. καλα θα κανεις να διασταυρωνεις αυτα που λεσ ο κατα τα αλλα σωστος φιλοζωος ακου δακρυγονα και καλασνικοφ ειχανε
      Αρκετα ποια με τις εξυπναδε σου γελειε………

      Διαγραφή
    8. εχε το νου σου γιατί αν αρχίσουνε και μαζεύουνε ζώα θα σαι απ΄τα πρώτα

      Διαγραφή
    9. Ωραια λοιπον, απο την στιγμη που εισαι τοσο σιγουρος,οτι επεσαν δακρυγονα γιατι δες κανεις μια επωνυμη καταγγελια?
      Αλλα οχι, απλα θα κραξω επειδη μπορω...γιατι το παιζω εξυπνος αι σιχτιρ απο κει γεμισαμε καραγκιοζιδες

      Διαγραφή
  5. έγινε το σωστό.μην είστε μίζεροι.άλλο ένα ή δυο κατοικίδια και άλλο 30 γάτες και κάμποσες κότες μεσα σε σπίτι μάζί με ανθρώπους ηλικιωμένους και στη μέση του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και μη ξεχνάμε πως ο ιδιοκτητης ζώων έχει ευθύνες για τη φροντίδα, για το χώρο που ζουν ,την καθαριότητα και την υγεία τους,,αλλά και την υγεία των περίοικων.αν δεν εξασφαλίσει αυτά κακώς τα έχει και μάλιστα θεωρείται ότι τα κακοποιεί. δεν είναι για λύπηση η κατάσταση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΥΓΕΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΧΓΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο σε ολα τα παιδια του δημο.Ας πει καπιος στο χαρη τον οδηγο του μηχανηματος οτι ειναι κουκλι εχει καψει καρδιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ