Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Εκανε φάρσες για βόμβα σε δυο τράπεζες στο Αλιβέρι

Ο φαρσέρ τηλεφώνησε στην πρώτη τράπεζα στις 10:40' το πρωί της 18ης Δεκεμβρίου και στην δεύτερη στις 11:15' της ίδιας ημέρας, αναφέροντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα, η οποία θα εκραγεί σε 20΄ λεπτά
Διασκέδαζε σηκώνοντας στο πόδι το προσωπικό δυο τραπεζών και τους αστυνομικούς, ένας ασυνείδητος 57χρονος που έκανε απειλητικά τηλεφωνήματα και ισχυριζόταν ότι επρόκειτο να εκραγούν βόμβες στα δυο υποκαταστήματα στην περιοχή του Αλιβερίου!

Ο φαρσέρ τηλεφώνησε στην πρώτη τράπεζα στις 10:40' το πρωί της 18ης Δεκεμβρίου και στην δεύτερη στις 11:15' της ίδιας ημέρας, αναφέροντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα, η οποία θα εκραγεί σε 20΄ λεπτά. Τα υποκαταστήματα εκκενώθηκαν άμεσα από αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή και ερευνήθηκαν από εκπαιδευμένο στην ανίχνευση εκρηκτικών σκύλο, χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο.

Τα δυο περιστατικά δεν έμειναν χωρίς έρευνα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη. Ο 57χρονος φαρσέρ δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διατάραξη κοινής ειρήνης υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ