Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

39χρονος με αδασμολόγητο καπνό στη Θήβα


Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα & λαθρεμπορίας

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (608) γραμμαρίων


Συνελήφθη, χθες (13-04-2016) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τον 39χρονο έξωθεν της οικίας του και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποίησαν σε αυτήν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (608) γραμμαρίων.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού, θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ