Σάββατο 2 Απριλίου 2016

9 συλλήψεις σε Βοιωτία και Εύβοια για ναρκωτικά


Συνελήφθησαν συνολικά εννέα (9) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά εννέα (9) άτομα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα:

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το πρωί στη Χαλκίδα, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε ομοίως μικροποσότητα ηρωίνης.

Από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 18 ετών, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν αντίστοιχα μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας, συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (12,6) γραμμαρίων.



Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 31 ετών, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 24 ετών, διότι στη κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ