Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Καφετέρια στην Χαλκίδα σέρβιρε κροτίδες και λαθραίο καπνό!

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν έλεγχο στο κατάστημα, συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη και τον 22χρονο που εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος
Αναδουλειές είχε η καφετέρια που διατηρεί ένας 62χρονος στη Χαλκίδα και βρήκε τρόπο να αυξήσει την πελατεία του παρέχοντάς της, εκτός από τους καφέδες και τα αναψυκτικά, ποσότητες λαθραίου καπνού και κροτίδες εν όψει του επικείμενου Πάσχα!

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν έλεγχο στο κατάστημα, συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη και τον 22χρονο που εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος αλλά δεν διέθετε το απαραίτητο βιβλιάριο υγείας. Κατά την έρευνα που έκαναν, ανακάλυψαν 689 κροτίδες, 1.553 παιδικά αθύρματα και τέσσερα πυροτεχνήματα που διατίθεντο προς πώληση, όπως και 23 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 150 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, κατηγορούμενοι για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνικών ειδών, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και για παράβαση της νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ