Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την 18η Απριλίου  2016, ημέρα  Δευτέρα  και ώρα  13.00   στο Δημοτικό Κατάστημα.

                   Τα θέματα   της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.    Λήψη απόφασης επί της ένστασης της εταιρείας «ΚΑΝΗΘΟΣ Α.Ε.» κατά του υπ΄ αριθ. 34571/15-12-2015 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ».
2.    Λήψη απόφασης επιλογής αναδόχου εκπόνησης της μελέτης με τίτλο : «Εκπόνηση μελέτης κόμβου επί της συμβολής οδών Χαιρωνείας και Αισχύλου».
3.    Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για έργα προϋπολογισμού μέχρι το ανώτατο όριο της 2ης τάξης του ΜΕΕΠ.
4.    ΄Εγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ) ΕΤΟΥΣ 2016 για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων , για δώδεκα μήνες.
5.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 14.349,94 ευρώ για Καθαρισμό εγκαταστάσεων Αθλητισμού , Πολιτισμού και λοιπών υπηρεσιών.
6.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 2.048,11 ευρώ για την Συντήρηση – Επισκευή φωτεινών σηματοδοτών ρύθμισης κυκλοφορίας.
7.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 3.321,00 ευρώ για Προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών για τις ανάγκες των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών.
8.    ΄Εγκριση δαπανών και διάθεση εγγεγραμμένων πιστώσεων συνολικού ποσού 5.043,00 ευρώ για πληρωμή τόκων και δικαστικών εξόδων από τελεσίδικη δικαστική απόφαση προς τον εργολήπτη Δημοσίων έργων Δημήτριο Τουρκοχωρίτη.
9.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένων συνολικών πιστώσεων 490,41 ευρώ για πληρωμή τόκων και δικαστικών εξόδων από τελεσίδικη δικαστική απόφαση προς τις πρώην ειδικές συνεργάτιδες του Δήμου.
10.    Σύνταξη απολογισμού εσόδων – εξόδων του κληροδοτήματος ‘’Μπίμειο ΄Επαθλο ΄Αμιλλας’’ ,οικονομικού έτους 2015.
11.    Aναμόρφωση προϋπολογισμού τρέχουσας χρήσης.


                                                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                     κ.α.α.
                                                           ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ                       


                                                           ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ