Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Λεβαδέων με 12 θέματα

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την  16η  Μαϊου  2016, ημέρα  Δευτέρα  και ώρα  13.00   στο Δημοτικό Κατάστημα.

                   Τα θέματα   της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.    ΄Εγκριση Πρακτικού για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ) 2016 για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων , για δώδεκα μήνες.
2.    Αποδοχή δωρεάς της εταιρείας Γεώργιος Ζηλιαναίος & Σια Ο.Ε.
3.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 798,71 ευρώ για την Προμήθεια ιματισμού Παιδικών Σταθμών.
4.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 986,82 ευρώ για την Προμήθεια μοκετών για Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.
5.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 697,41 ευρώ για την Προμήθεια παιδικών στρωμάτων.
6.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 47.703,19 ευρώ για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού.
7.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 1.500,00 ευρώ για δαπάνη που αφορά την αμοιβή των ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Α.Ε. (ΔΙΑΣ)».
8.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 8.500,00 ευρώ για την Προμήθεια υλικών ενεργητικής πυροπροστασίας συστημάτων συναγερμού , πυρανίχνευσης , αναγομώσεις πυροσβεστήρων.
9.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 3.000,00 ευρώ για την Προμήθεια Αθλητικού Υλικού του Δήμου Λεβαδέων.
10.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 1.771,20 ευρώ για Συντήρηση και επισκευή ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κτιρίων (ανελκυστήρας , κλιματιστικά κλπ).
11.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 1.300,00 ευρώ για την Προμήθεια Χημικού Υλικού για τις ανάγκες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λιβαδειάς.
12.    Έγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 450,00 ευρώ για Οδοιπορικά έξοδα και αποζημίωση μετακινούμενων υπαλλήλων.
13.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 14.489,40 ευρώ για «Δαπάνη στείρωσης – εμβολιασμού και περίθαλψης αδέποτων ζώων» Δήμου Λεβαδέων.

                                                              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                              κ.α.α.
                                                           ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ                       

                                                           ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ