Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

31 συλλήψεις το Σαββατοκύριακο στη Στερεά

 «Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (07/08-05-2016), συνολικά τριάντα ένα (31) άτομα και συγκεκριμένα:

Οκτώ (8) άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

    δύο ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα,
    τρεις ημεδαποί στη Λαμία από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας,
    δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά και στη Θήβα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λιβαδειάς & Θηβών αντίστοιχα, καθώς και
    ένας ημεδαπός στην περιοχή του Καρπενησίου, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και τρία (3) φυτά κάνναβης.

Ημεδαπός στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για κλοπή εξαρτημάτων μηχανημάτων έργων, από ανενεργό εργοτάξιο της περιοχής. Αναζητείται ένας ακόμη συνεργός του.

Τρία (3) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και ένας ημεδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Δέκα (10) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και ειδικότερα:

    ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας,
    δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας,
    δύο ημεδαποί σε περιοχές της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς & της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας (Λιβαδειά) αντίστοιχα,
    δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε διάφορες περιοχές της Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και
    ημεδαπός στη Τιθορέα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης.

Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα μία ημεδαπή & τρεις αλλοδαποί, στην περιοχή της Σπερχειάδας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπερχειάδας, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.).

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Λιβαδειά και ένας στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λιβαδειάς & Νέας Αρτάκης, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ