Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Με επιτυχία ο 6ος Ποδηλατικός Γύρος Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Με κέφι και χαμόγελο 142 ποδηλάτες όλων των ηλικιών βγήκαν βόλτα στην πόλη με ποδήλατο την Κυριακή 15 Μαίου,  στον  Ποδηλατικό Γύρο Αλιάρτου,που διοργάνωσε για άλλη μια  χρονιά με επιτυχία ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων και η Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου.
Όπως κατέγραψε το Permisospress.blogspot.gr κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε σήμερα για 6η συνερχόμενη χρονιά ποδηλατικός γύρος Αλιάρτου.
Το ετήσιο καθιερωμένο ραντεβού για ποδηλάτες όλων των ηλικιών, δόθηκε στο γήπεδο μπάσκετ, με την εκκίνηση να δίνει ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης, ενώ η Αστυνομία Αλιάρτου και η Ομάδα Διάσωσης Αλιάρτου είχαν φροντίσει για τις ασφαλείς συνθήκες της διεξαγωγής  του ποδηλατικού γύρου.
Οι  ποδηλάτες, ξεχύθηκαν στους  δρόμους της πόλης για να καταλήξουν εκ νέου  στο γήπεδο του μπάσκετ, για την κλήρωση ποδηλάτου,  δωρεάν απο το κατάστημα ποδηλάτων Σκούρα Βασίλη  στην Αλίαρτο.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. καλή επιτυχία σε όλες και όλους
    ψηλά το κεφάλι και ολα θα εξελιχθούν όπως πρέπει
    η αδελφή μιας διαγωνιζόμενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ποδήλατα που συμμετείχαν ήταν πολύ περισσότερα. Δε γνωρίζω πως βγάζετε τον συγκεκριμένο αριθμό. Στον Άγιο Κων/νο μέτρησα 221

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τους σταματισες και τους μετρησες εναν εναν ρε μπας και τους εβλεπες διπλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι σταματησαν και τους μοιράστηκαν νερα

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ