Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Κινητοποιήσεις απο τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς

 Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

Βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. Πρέπει η κυβέρνηση και οι δανειστές να καταλάβουν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαθλιωμένο, υπό καθεστώς πολυετής οικονομικής επίθεσης, ανίκανο να δεχθεί υπέρμετρη ασφαλιστική φορολογία, με τον εμπορικό κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει, καταγράφοντας ζημίες στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση, δέχεται κατά ρυπάς προβλήματα τύπου Λερναίας Ύδρας που κάνουν δραματικά αγωνιώδη την διατήρηση της κάθε επιχείρησης σε λειτουργία.
Κλείνουμε τα μαγαζιά μας και τις επιχειρήσεις μας την Κυριακή 8 Μαΐου, η οποία είναι εργάσιμη ημέρα βάση του νόμου Ν.4177/13, συμμετέχοντας στο Γενικό Συλλαλητήριο που οργανώνουν φορείς της αγοράς και της εργασίας, θέλοντας να επιτύχουμε την ανατροπή της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που εισάγει μια ακόμα φορολογία στα εισοδήματα του εξαθλιωμένου μικρομεσαίου επιχειρηματία.
Η συμμετοχή μας αυτή γίνεται βασιζόμενη στο προγραμματισμό και την έναρξη της συζήτησης με την διαδικασία fast tract της κυβέρνησης για την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου θέλοντας να αιφνιδιάσει με τον πλέον απεχθή τρόπο την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.



ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ,
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΠΟΥΦΙΔΗ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00 ΩΡΑ ΣΤON ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ