Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Με λιγότερο κόσμο η Πρωτομαγιά στον Καταρράκτη της Πέτρας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων διοργάνωσε
πρωτομαγιάτικη γιορτή  στον καταρράκτη της Πέτρας.
Το συγκεκριμένο σημείο χαρίζει ένα θέαμα μοναδικό,  με τον καταρράκτη να  δημιουργεί μια μικρή λίμνη και ένα τοπίο μαγευτικό με γεφυράκια και γιγάντια πλατάνια,να αποτελεί στολίδι όχι μόνο της περιοχής αλλά και ευρύτερα της Βοιωτίας συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου.
 Ωστόσο τα τελευταία δυο χρόνια και πόσω μάλλον φέτος,  δεν υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση με αποτέλεσμα να βρεθούν ελάχιστοι επισκέπτες κάτι που ενδεχομένως να έχει προβληματίσει την δημοτική αρχή.
 Απορούμε, αναρωτιώμαστε, πώς παρά την εμπειρία που υποτίθεται ότι θα είχε πια αποκτηθεί, θα μπορούσαν σε συνεργασία με την Τ.Κ.Πέτρας να λύσουν μικροπροβλήματα,τουλάχιστον να λειτουργούσαν οι τουαλέτες για τους επισκέπτες,οι οποίες βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση εδώ και αρκετούς μήνες.
Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου τέτοια εποχή ο χώρος θα σφύζει από ζωή και με την κατάλληλη αυτή την φορά  προετοιμασία των υπευθύνων να αναδείξει έναν από τους  επίγειους παραδείσους του Νομού μας.













4 σχόλια:

  1. Θα μπορουσες να ρωτήσεις τον πρόεδρο που ηταν εκει γιατί δε λειτουργούσαν οι τουαλέτες φίλε. Και θα σου έλεγε για την μικρή κατολίσθηση που έγινε το πρωι και έσπασε τη σωλήνα του νερού. Γι αυτο το νερο ηταν θολό. Αλλα σιγά μη σε ένοιζε η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την περιοχή του καταρράκτη και μετά ξύπνησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε τι ειστε σεις ρε;;;; ποσο μιζεροι και κακομοιριδες ειστε ρε;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ρε αλάνι μίζεροι εμείς και ανοιχτομάτης εσύ; άλλα ωπα...

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ