Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πήγε να ληστέψει μπακάλικο στη Θήβα και το 'βαλε στα πόδια

Συνελήφθη άμεσα 30χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ληστείας σε βάρος υπαλλήλου παντοπωλείου στη Θήβα


Συνελήφθη, χθες (23-05-2016) το μεσημέρι στην περιοχή των Θηβών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ληστείας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 30χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μετέβη σε κατάστημα παντοπωλείου στη Θήβα και με την απειλή όπλου, προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από τον 46χρονο ημεδαπό υπάλληλο αυτού, πλην όμως δεν τα κατάφερε και τράπηκε σε φυγή.

Ο 46χρονος κατήγγειλε χθες νωρίς το μεσημέρι το περιστατικό, στο Τμήμα Ασφαλείας Θήβων, όπου στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και κατόπιν άμεσων και επιστάμενων αναζητήσεων, ο 30χρονος εντοπίσθηκε λίγες ώρες μετά στην περιοχή και συνελήφθη.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκε έξω από το ανωτέρω κατάστημα και κατασχέθηκε ένα περίστροφο κρότου, ενώ σημειώνεται ότι ο δράστης έχει αποφυλακισθεί πρόσφατα από Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, απασχολώντας τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ