Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ανοιχτή σύσκεψη του ΠΑΜΕ στη Λιβαδειά


Με ανοιχτές συσκέψεις, όπου συμμετέχουν συνδικαλιστικά στελέχη, μέλη εργατικών και συνταξιουχικών σωματείων αλλά και άνεργοι, η Εκτελεστική Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ., κάνει απολογισμό της δράσης, κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα, των δυνάμεων που συσπειρώνει στις γραμμές του ταξικού κινήματος, σε κάθε πόλη της Ελλάδας.

Ταυτόχρονα, συζητά εμπειρίες και συμπεράσματα σε κάθε χώρο δουλειάς και προτάσεις δράσης για το επόμενο άμεσο διάστημα. Η διαδικασία αυτή υλοποιεί και εξειδικεύει τα συμπεράσματα και αποφάσεις της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ που έγινε το Σάββατο 21 Μαίου.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης, πραγματοποιήθηκε και στη Λιβαδειά, σήμερα Πέμπτη 26 Μαίου, συνεδρίαση στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της πόλης, με την συμμετοχή συνδικαλιστών από κάθε χώρο.

Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Γιώργος Πελέκης και την κεντρική ομιλία έκανε το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, Γιώργος Πέρρος.

Ο ομιλητής, αφού παρουσίασε τα συμπεράσματα από την συνεπή στάση των ταξικών δυνάμεων στις απεργίες και τις κινητοποιήσεις για την προστασία του κοινωνικού συστήματος ασφάλισης και του εργατικού εισοδήματος από τις επιθέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την υπονόμευσή τους, ουσιαστικά, από τις συμβιβασμένες ηγεσίες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ,  εστίασε στα προβλήματα που πρέπει να λύσει το ταξικό κίνημα ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικό ώστε, όχι μόνο να αντιμετωπίσει νικηφόρα την επερχόμενη επίθεση στα εργασιακά, που ήδη άρχισε να εξαπολύει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να απαιτήσει – και να κερδίσει – αποκατάσταση των απωλειών της τελευταίας οκταετίας.


η Γραμματεία Λιβαδειάς του Π.Α.ΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ