Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Απο την Αλίαρτο με τα πόδια στον Άι Γιάννη το Ρώσο-Το τάμα του Κώστα στην Αγία Παρασκευή


Πεζοπορία 130 χιλιομέτρων απο την Αλίαρτο στον Άι Γιάννη το Ρώσο στην Εύβοια,για χάρη της Αγίας Παρασκευής, θα διανύσει ο Κώστας Ζαρκαδούλας,για την εκπλήρωση τάματος του ιδίου.
Η αφετηρία της πεζοπορίας θα είναι η Αλίαρτος, ο Κώστας θα ξεκινήσει την Τετάρτη το απόγευμα και χωρίς να υπολογίσει  κόπο και κίνδυνο,  για να φτάσει στον Άγιο τη Παρασκευή το πρωί την ώρα της Θείας Λειτουργίας,με μια στάση στην Αρτάκη, εκπληρώνοντας το «τάμα» του στην Αγία Παρασκευή.


Το τάμα και τα συγκινητικά λόγια του Κώστα Ζαρκαδούλα στο Permisospress.
Στις δυσκολίες που αντιμετώπισα πρόσφατα στην ζωή μου..πέρασα πολλές ώρες στο ξωκλλήσι της Αγίας Παρασκευής στην Αλίαρτο και μέσα από τον μονόλογο που έκανα εκεί και με την βοήθεια που ζητούσα, γινοντουσαν  πράγματα στην ζωή μου που κατάλαβα ότι ο μονόλογος ο δικός μου είναι διάλογος στους ουρανούς....!!!!
Μεγάλη η χάρη σου Αγία Παρασκευή μου..!!! Κάνοντας τόσα πολλά για μένα αποφάσισα να κάνω κάτι και εγώ για την Αγία... και είπα ανάβοντας το κερί μου.." Θα έρθω δύο μέρες πριν την γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου θα ανάψω το κεράκι μου εδώ σε σένα και θα φύγω με τα πόδια για να πάω να Ασπαστώ τον Άγιο και να σου φέρω Αγία μου Παρασκευή αγιασμό από την πρωινή λειτουργία..!!!!
Αν ζητάω κάτι από σένα για όλο αυτό...είναι: ΧΑΡΑ..ΥΓΕΙΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ο Κώστας Ζαρκαδούλας μέσα απο το Permissospress  κάνει έκκληση στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και ρουχισμός για να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Λιβαδειάς.
 Το Permissospress θα σας ενημερώνει με φωτογραφίες απο την  πεζοπορία του Κώστα Ζαρκαδούλα.ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

5 σχόλια:

  1. μπραβο παλικαρι μου ο θεος να σεχει παντα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλη η χαρη της!Εγω σε οποιαδηπωτε δυσκολια την επικαλουμαι και παντα με βοηθαει!Παντα!!!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Πιστη δεν μετραει αποστασεις!
    Και στην συγκεκριμενη περιπτωση η αποσταση ειναι τεραστια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΟΥΛΟΓΚΙΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ27 Μαΐου 2016 στις 6:16 μ.μ.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ , ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ