Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Το «τραπέζι του θανάτου» στη Βοιωτία: Εκαναν πρόωρα καισαρική σε έγκυο

 Δεν έχει κλείσει ένα 24ωρο από τότε που ένας 55χρονος έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας της μαζικής δηλητηρίασης στο τραπέζι μετά από τη βάπτιση στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας.

Ανάμεσα στα 38 άτομα που υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση βρίσκεται και μια έγκυος, η οποία υποβλήθηκε εσπευσμένα σε καισαρική τομή, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν αλλοιώσεις στην καρδιά του παιδιού της και έπρεπε να γεννήσει πρόωρα.

«Ο διευθυντής της εταιρείας που εργάζεται ο πατέρας που διοργάνωσε το γλέντι, είχε τη νύφη του κοντά έγκυο. Της πήραν το παιδί με καισαρική άρον-άρον γιατί άρχισαν αλλοιώσεις στην καρδούλα του παιδιού. Εργάζεται ως αντιπρόσωπος εταιρείας προϊόντων φαρμακείων και η σύζυγός του είναι εκπαιδευτικός. Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι και οι άνθρωποι καταστράφηκαν», εξηγεί καλεσμένος της βάπτισης.

Εξονυχιστικούς ελέγχους πραγματοποιούν οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες προκειμένου να βρεθεί τι έφταιξε αλλά και να καταλογιστούν οι ευθύνες. Ολα δείχνουν ότι το περίεργο προϊόν που σκόρπισε μέχρι και τον θάνατο είναι το τυρί που κατανάλωσαν οι καλεσμένοι και ειδικότερα η φέτα, καθώς εκείνοι που έφαγαν από το συγκεκριμένο είδος που περιείχε το μενού της βάπτισης στη συνέχεια κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ όσοι δεν δοκίμασαν το συγκεκριμένο τυρί δεν έπαθαν απολύτως τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ