Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αλίαρτο,Θήβα και Ορχομενό

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών & ελέγχων, σε περιοχές της Βοιωτίας και Εύβοιας, συνολικά πέντε (5) άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, (7) δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης


Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών & ελέγχων, συνολικά πέντε (5) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Ορχομενό Βοιωτίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι μετά από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, τα οποία ήταν εμφυτευμένα σε γλάστρες.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη χθες το βράδυ στην Αλίαρτο Βοιωτίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (6,7) γραμμαρίων.

Τέλος, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχές της Χαλκίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 34 ετών, διότι στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους (10) γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ