Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Σε έκτακτη  σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  στο παράρτημα του Επιμελητηρίου  στη  Θήβα  από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών και του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών  σήμερα την 16ην  Ιουνίου  2016 συζητήθηκε ένα και μοναδικό θέμα :
«Δημιουργία κέντρου  υποδοχής  Μεταναστών  και προσφύγων»
Οι  δύο επαγγελματικές  οργανώσεις  ομόφωνα  αποφάσισαν να ζητήσουν, την άρση  της απόφασης για την εγκατάσταση  μεταναστών  στο πρώην  εργοστάσιο,  ιδιοκτησίας Καλαμπόκα  στο Πυρί Θηβών  για τους εξής λόγους:
•    Η περιοχή  αυτή είναι  επιβαρυμένη από τον υφιστάμενο  οικισμό  των Ρομά , όπου παρατηρείται   έντονη παραβατικότητα.

•    Η έλλειψη αστυνόμευσης και ιατρικής  περίθαλψης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι  της πόλης  θα επιβαρύνει  ακόμη περισσότερο  την κατάσταση.

•    Το προαναφερόμενο  σημείο  βρίσκεται  εντός  του αστικού  ιστού  της πόλης  με αποτέλεσμα  την δημιουργία  πολλών προβλημάτων στους κατοίκους  του Πυριού αλλά και της πόλης γενικότερα .

                                             ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

1 σχόλιο:

  1. ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ