Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Συνεδριάζει τη Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την  14η Ιουνίου  2016, ημέρα   Τρίτη  και ώρα  13.00   στο Δημοτικό Κατάστημα.



                   Τα θέματα   της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1.    ΄Εγκριση Πρακτικών Δημοπρασίας του έργου : «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΜΠΡΑΚΑΚΟΣ ΕΩΣ ΚΟΥΤΕΊΚΑ».
2.    ΄Ελεγχος των προβλεπόμενων δικαιολογητικών από το άρθρο 4.2 της διακήρυξης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ» για τη σύναψη της σύμβασης.
3.    ΄Εγκριση Απολογισμού Δήμου Λεβαδέων έτους 2015.
4.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 34.927,76 ευρώ για την Προμήθεια τροφίμων και λοιπών αναλώσιμων ειδών παντοπωλείου Δημοτικής Κατασκήνωσης και Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λεβαδέων.
5.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 2.800,00 ευρώ για ΄Υδρευση Παιδικών Σταθμών και Δημοτικού Ωδείου Δήμου Λεβαδέων.
6.    Κατακύρωση δημοπρασίας για την «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για το έτος 2016».
7.    Αποδοχή δωρεάς ιατρικών υπηρεσιών.
8.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης για δαπάνη ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου από εταιρεία ορκωτών ελεγκτών των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου από εταιρεία ορκωτών ελεγκτών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου οικονομικού έτους 2015.
9.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 600,00 ευρώ για οδοιπορικά έξοδα και αποζημίωση μετακινούμενων υπαλλήλων.
10.    Ανατροπή Αναλήψεων Υποχρεώσεων , έγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένων πιστώσεων συνολικού ποσού 15.573,00 για πληρωμή ασφαλίστρων των μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων του Δήμου Λεβαδέων για το χρονικό διάστημα 1/7/2016 έως 30-06-2017.

                                                          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                  ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ 
                                                             ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ