Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Επιστολές Σταθά για τον Οργανισμό Κωπαϊδος

Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στον   Οργανισμό Κωπαϊδος
          

      Το προσωπικό του Οργανισμού Κωπαϊδος, το οποίο μεταφέρθηκε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στις 15/2/2016, για το χρονικό από 1/12/2014 έως 14/2/2016 παρείχε τις υπηρεσίες του κανονικά στον Οργανισμό Κωπαϊδος, εξυπηρετώντας τους χιλιάδες κληρούχους - αγρότες των Δήμων Λεβαδέων, Ορχομενού, Αλιάρτου-Θεσπιέων και Θηβών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, καθώς και του Δήμου Λοκρών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, χωρίς ουδέποτε να έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα  και χωρίς να αμείβεται για την εργασία του αυτή.
Η καταβολή των δεδουλευμένων ακόμη εκκρεμεί, χωρίς υπαιτιότητα των εργαζομένων, αλλά καθαρά των Υπηρεσιών των Υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και  Οικονομικών.
Επίσης  2 από τους εργαζόμενους του Οργανισμού Κωπαϊδος έπρεπε να έχουν μεταφερθεί  άμεσα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ως ΑΜΕΑ, όπως προβλέπεται από τον Νόμο, αλλά ούτε αυτό έγινε.
Πρέπει άμεσα οι Υπηρεσίες σας να μεριμνήσουν ώστε να καταβληθούν οι δεδουλευμένες αποδοχές  όλων των εργαζομένων του Οργανισμού Κωπαϊδος από 1/12/2014 έως 14/2/2016.

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                                                 Προς : Υπουργό Οικονομικών
                                                         Kον Ευκλείδη Τσακαλώτο


Θέμα: Να καταργηθούν οι εξοντωτικές προσαυξήσεις και κυρίως
           στους μικρούς κληρούχους του Οργανισμού Κωπαϊδος


      Τεράστιο είναι το πρόβλημα με τους κληρούχους  του Οργανισμού Κωπαϊδος, όσον αφορά την καταβολή των οφειλών τους, λόγω των εξοντωτικών προσαυξήσεων.
Το μεγαλύτερο μέρος των κληρούχων επιθυμεί να εξοφλήσει τις οφειλές του προς τον Οργανισμό Κωπαϊδος , και κυρίως αναφερόμαστε στους οικονομικά ασθενέστερους κληρούχους – αγρότες, οι οποίοι δεν μπορούν να καταβάλλουν αυτά τα υπέρογκα ποσά, διότι εκτός των άλλων πλήττονται από την αυξημένη φορολογία, από τις αυξήσεις εισφορών, εφοδίων, ρεύματος, πετρελαίου κ.λ.π.
Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση από τις υπηρεσίες του Υπουργείου σας στο θέμα των προσαυξήσεων, ώστε να μπορέσουν να καταβάλλουν τις οφειλές τους. Έτσι ο Οργανισμός Κωπαϊδος θα έχει έσοδα και οι κληρούχοι – αγρότες θα μπορέσουν να ανταποκριθούν  στις υποχρεώσεις τους - οφειλές τους.

                       
ΓΙΑΝΝΗΣ  ΣΤΑΘΑΣ
                               Πρώην    Βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ