Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Φωτιά σε νταλίκα στην Εθνική οδό στο Σχηματάρι- Κλειστά τα δύο ρεύματα,ΒΙΝΤΕΟ


Πυρκαγιά σε φορτηγό που ανετράπη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα έπειτα από ανατροπή φορτηγού

Στις φλόγες τυλίχτηκε λίγο πριν από τις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης φορτηγό ψυγείο με γαλακτοκομικά προϊόντα, το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου (περίπου 300 μ. από τα παλιά διόδια).

Ο οδηγός του φορτηγού απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με τραύματα στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της νταλίκας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να εκτραπεί από την πορεία του, να προσκρούσει στη διαχωριστική νησίδα, να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να ανατραπεί.

Επί τόπου έχουν σπεύσει κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (τρία οχήματα, εννέα πυροσβέστες), ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Τροχαίας. Ο οδηγός του φορτηγού απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με τραύματα στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου. Όπως διαπιστώθηκε, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος και τον καθαρισμό του οδοστρώματος, κλειστό παραμένει το ρεύμα προς Λαμία, με την Τροχαία να προχωρεί σε εκτροπή της κυκλοφορίας.




  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ