Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Mεγάλη φωτιά στο Κριεκούκι-ΒΙΝΤΕΟ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12.20 το μεσημέρι του Σαββάτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε δασική έκταση στις Ερυθρές Αττικής.

Η φωτιά βρίσκεται πλησίον του νεκροταφείου. Επί τόπου επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος και εθελοντές. Από αέρος συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης δύο ελικόπτερα.
ΝΕΟΤΕΡΑ
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις  κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να μην πλησιάσουν οι φλόγες σε οικισμό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, περίπου στα 300 μ. από την εστία της φωτιάς. Πριν από λίγη ώρα ενισχύθηκαν οι επίγειες δυνάμεις και πλέον στο σημείο επιχειρούν συνολικά 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο, 3 ιδ. βυτιοφόρα και 4 ελικόπτερα. Η προσπάθεια κατάσβεσης γίνεται πιο δύσκολη εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
**Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Ερυθρές Αττικής. Το πύρινο μέτωπο στην περιοχή Ερυθρές Αττικής ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να μην πλησιάσει η φωτιά σε οικισμό που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 300 μέτρων.
Αυτός είναι και ο λόγος που κρίθηκε αναγκαία η ενίσχυση των επίγειων δυνάμεων. Έτσι στην περιοχή επιχειρούν συνολικά 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο, τρία οχήματα ΟΤΑ, τρία βυτιοφόρα και τέσσερα ελικόπτερα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 5 το απόγευμα η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ