Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Πρωτιά για τους Aliartistas στον Όσιο Λουκά!

11,5χλμ ήταν αρκετά για την Aliartistas Σπυριδούλα Παλάτζα να δείξει τις δυνατότητες της και να πάρει την πρωτιά, στην κατηγορία γυναικών, στον 2ο Αγώνα δρόμου Οσίου Λουκά.
Σε μια διαδρομή με αρκετές υψομετρικές διαφορές, κόντρα άνεμο και θερμοκρασία άνω των 30 βαθμών η Σπυριδούλα κατάφερε να φέρει την πρωτιά για τον σύλλογο μας και να ανοίξει το δρόμο των μεταλλίων. Όλα δείχνουν ότι οι Aliartistas έχουν βρει τον καλύτερο εκπρόσωπο τους στο πρόσωπο της Σπυριδούλας και μόνο τιμή αποτελεί η συμμετοχή της με τα πράσινα χρώματα του Γυμναστικού Συλλόγου μας.

Στο σύνολο της η διοργάνωση είχε πολύ ωραία σημεία με κυριότερο το προσκύνημα στον Όσιο. Το μοναδικής ομορφιάς Βυζαντινό Μοναστήρι του νομού μας, φιλοξένησε πριν τον αγώνα τους 85 δρομείς και έδωσε το δικαίωμα σε όλους μας να λάβουμε λίγη από την χάρη του.
                            
Τέλος ο Χρήστος Ντελής για μια ακόμη φορά φλέρταρε με την πρώτη δεκάδα στην συνολική κατάταξη. Ο αθλητής μας από το Κόκκινο σε όλες της συμμετοχές του μέχρι στιγμής έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό  και έχει αποδείξει ότι έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης στο μέλλον με το βάθρο να μην είναι μακριά. Ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος με την σειρά του έκλεισε  τις συμμετοχές για τον σύλλογο μας ο οποίος είχε αρκετές απουσίες λόγω καλοκαιρινών διακοπών.
Κλείνοντας να  ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές μας που μας ακολούθησαν και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Στειρίου για την υπέροχη διοργάνωση
aliartistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ