Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Στα χέρια της Αστυνομίας ο ληστής της Θήβας

Άμεση σύλληψη 33χρονου ημεδαπού χθες το βράδυ στη Θήβα, μετά από διάπραξη ληστείας σε βάρος ημεδαπής

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενέχεται στη διάπραξη μίας ακόμη ληστείας, καθώς και δύο κλοπών 



Συνελήφθη άμεσα, χθες (29-08-2016) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών και κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης προσέγγισε πεζός 53χρονη ημεδαπή και με τη χρήση σωματικής βίας (λακτίσματα και γροθιές), απέσπασε από τη κατοχή της την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από πεζή καταδίωξη, ενώ στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η ανωτέρω τσάντα (με όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα), η οποία αποδόθηκε στην παθούσα.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 33χρονος ενέχεται επιπλέον στη διάπραξη ακόμη μίας ληστείας και δύο κλοπών και συγκεκριμένα:

•    Την 02-08-2016 το μεσημέρι, στη γέφυρα του Πυρίου Θηβών, μαζί με άγνωστο αριθμό ανήλικων συνεργών του οι οποίοι αποπειράθηκαν να εισέλθουν στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με σκοπό την κλοπή, ο συλληφθείς απέσπασε, με τη χρήση σωματικής βίας, από τον οδηγό του οχήματος, ένα χρυσό σταυρό και μία χρυσή αλυσίδα από το λαιμό του.
•    Την 24-08-2016, σε περιοχή του Πυρίου Θηβών, ο 33χρονος αφαίρεσε, από κοινού με 15χρονο ανήλικο ημεδαπό συνεργό του, μία εργαλειοθήκη από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
•    Την 25-08-2016 το απόγευμα, επί της επαρχιακής οδού Θηβών – Λιβαδειάς, ο 33χρονος εισήλθε, μαζί με τον 15χρονο συνεργό του, εντός του οδοστρώματος και αφού ακινητοποίησαν διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπή, ο 33χρονος της απέσπασε ένα κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

4 σχόλια:

  1. Ημεδαπός, λέμε τώρα, 33χρονος λέμε τώρα ...ΓΥΦΤΟΙ, ΓΥΦΤΟΙ, ΓΥΦΤΟΙ αποθρασυμμένοι και ανεξέλεγκτοι ... θα παραπεμφθούν σε τακτική δικάσιμο και αν ακόμη προφυλακιστούν ή και δικαστούν, πλημμελλήματα γάρ, σε λίγο θα αλωνίζουν πάλι ελέυθεροι από το Πυρί... Το αίσχος της σκληρής πια, καθημερινής εγκληματικότητας χωρίς τελειωμό...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τακτικη δικασιμος θα γινει για τους γυφτους μονο απο τους ιδιους πολιτες αυτης της πολης....Αν ξυπνησουμε ποτε τετοια ζωα που ειμαστε.Η λυση για αυτην την χολερα ειναι μια......Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αγοράσει το στόμα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αγιάσει το στόμα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ