Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Η Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς για τις εξελίξεις στην διαχείριση των απορριμμάτων.

 Σχετικά με τις εξελίξεις στην διαχείριση των απορριμμάτων.

Επανερχόμαστε λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος……. Με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση της ΠΕΔ και στα πλαίσια της συζήτησης, που γίνεται για τον καινούργιο νόμο σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων.

Το Π.Σ παραμένει απλώς θεατής και μάλιστα των όσων φέρνουν στην επιφάνεια τα ΜΜΕ……. Παρότι είναι το όργανο που έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες στα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο κ. Περιφερειάρχης το έχει βάλει στο περιθώριο……. δείχνοντας πως το υποτιμά, κατάφορα.

Σε αυτά τα πλαίσια σας καλούμε :

1.     Να ορίσετε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αυτό το αντικείμενο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για; την ολοκληρωμένη ενημέρωση μας. ….. Να μας δώσετε την ευκαιρία να εκφράσουμε την άποψη μας.

2.     Να αποσαφηνίσετε την πορεία του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Σχεδίου διαχείρισης των απορριμμάτων και τον ρόλο της Περιφέρειας.

3.     Να αποσαφηνίσετε αν και κατά πόσο ο ΦοΔΣΑ Α>Ε της Στερεάς Ελλάδας έχει όντως περιφερειακό χαρακτήρα και αν καλύπτει ολόκληρη την περιφέρεια.

4.     Να αποσαφηνίσετε το ποιός έχει την ευθύνη λειτουργίας των ΧΥΤΑ και την διαδικασία προώθησης των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

5.     Να ξεκαθαρίσετε αν υπάρχουν εκκρεμότητες και παρεπόμενα, που μας αφορούν από τα όσα έκαμε ο Περιφερειακός ΦοΔΣΑ Α.Ε μέχρι σήμερα.



01-08-2016

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ