Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Ιδρύεται το Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στην Αλίαρτο σύμφωνα με το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.
  Ένα πάγιο αίτημα του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων για δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος θα ικανοποιηθεί και θα ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας στον τοπικό πληθυσμό ενώ θα ενταθεί και η διαδικασία πρόληψης της τέλεσης κλοπών και διαρρήξεων,  που τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στο στόχαστρο των κακοποιών.Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress,  η  αναδιοργάνωση υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.
Oπως όλα δείχνουν σύμφωνα πάντα με το σχέδιο καταργείται το Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων

 Η αναδιάρθρωση για την Α.Δ. Βοιωτίας

21 σχόλια:

  1. Αυτο ειναι ειδηση. Μπραβο περμισσε που το βρηκες. Μπραβο και σε αυτους που δουλεψαν για να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμαρχοs Αλιάρτου-Θεσπιέων,αγωνίσθηκε, και προσφέρει μία σημαντική υπηρεσία στουs δημότεs του.Περμησσέ συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο αν γινει θα ειναι το πιο σπουδαιο ερο του δημάρχου

      Διαγραφή
    2. Σπουδαιότατο έργο που πραγματοποιείται.Μέροs μίαs επιτυχημένηs θητείαs.

      Διαγραφή
  3. εκανε καλο το ξυλο δημαρχε απο τους γυφτους εφερε το αστυνομικο τμημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι αληθεια και γι αυτο του αξιζει μπραβο.μπαινει μεσα στη φωτια

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδιά το Εργατικό Κέντρο καθάρισε! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει γίνει οργανωμένη δουλειά από τον Ντασιώτη για το Α.Τ.Αλιάρτου,και αγώναs εδώ και ένα χρόνο.Είναι γνωστό.

      Διαγραφή
  5. Απαραίτητο και καλοδεχούμενο.Μακάρι η δημιουργία του να είναι αποτέλεσμα των πιέσεων της δημοτικής αρχής και να της αναγνωριστεί σαν επιτυχία και όχι λόγο του ευρύτερου προγραμματισμού και της αναγκαστικής ενίσχυσης της περιοχής με αφορμή τα επικείμενα νέα κέντρα μεταναστών που θα δημιουργηθούν γύρω μας και ελπίζω όχι μέσα στην πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αποτελεσμα οργανωμενης δουλειας και εξαιρετικων χειρισμων της δημοτικης αρχης και του δημαρχου.το ξερουν οι παντες πως ο αρχικος σχεδιασμος ηταν καταργηση και του σταθμου.η παρουσιαση των πραγματικων στοιχειων της περιοχης ,η πειθω και η πιεση φου δημαρχου φαινεται οτι απεδωσαν. Αυτα πλεον ειναι γνωστα σε ολους στο δημο μας.

      Διαγραφή
    2. Ο αρχικόs σχεδιασμόs,για το έτοs 2015,προέβλεπε κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού Αλιάρτου.Όλα αυτά ανατράπηκαν με μεθοδική εργασία ,επιμονή και αγώνα από τον Ντασιώτη και την δημοτική αρχή.Εδώ καταλυτικόs παράγονταs είναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ που εμπνέει ο Δημοs Αλιάρτου-Θεσπιέων.

      Διαγραφή
    3. Θα μου επιτρέψετε να έχω μια επιφύλαξη ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν κατάργηση του σταθμού μιας που από τα τέλη του 2014 σε δικιά μου επίσκεψη στο σταθμό οι ίδιοι οι αστυνομικοί μου είπαν να κάνω λίγο υπομονή γιατί σε λίγο καιρό θα γίνουν τμήμα και δεν θα είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω Λιβαδειά για την δουλειά που θέλω, αλλά και γιατί θα ερχόταν με μετάθεση γνωστός μου και περίμενε την αλλαγή.Χωρίς να έχω διάθεση να μειώσω την προσπάθεια και συμβολή του δήμου σ' αυτό.Απλά εκφράζω την ανησυχία μου για τον ευρύτερο σχεδιασμό του μεταναστευτικού στην περιοχή. Εύχομαι να είναι μια επιτυχία του Δημάρχου για πολλούς λόγους.

      Διαγραφή
    4. Διαβαστηκαν χαρτια στο δημοτικο συβουλιο εγιναν ρεπορταζ στην τηλεοραση και ολα ελεγαν για καταργηση του σταθμου. Και δω ειχαν γινει δημοσιευματα. Αλλα πραγματικα ειμαστε απαιχτοι.αν γινει κατι στραβο ακομα κι αν δεν εχει σχεση ο δημαρχος θα τα χωσουμε,αν γινει κατι καλο θα το μειωσουμε.αυτο λεγεται μιζερια. Απλα ειναι τα πραγματα φιλε. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ5χ5 παντου για τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΚΩΠΑΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Κ.Τ.Λ. και αφου τους πουμε χωρις μιζερια μπραβο για αυτα και
      αλλα που εγιναν και γινονται ,τοτε να τους κανουμε και προτασεις για το τι αλλο θελουμε η να τους ελιπληξουμε για καθυστερησεις . Αλλα αυτα που γινονται ρε μαγκες μιλανε μονα τους γιατι καποιοι προσπαθουμε να τα υποβαθμισουμε;ρωτηστε στου γυρω δημους που δεν εχουν μιζερη εμπαθεια με τη δημοτικη αρχη να δειτε με τι λογια μιλανε για τους ανθρωπους και το εργο τους

      Διαγραφή
  6. Θανάσης Κλάρας ή Μιζέριας21 Αυγούστου 2016 στις 3:42 μ.μ.

    Αβε Καισαρ! Οι μελλοθανατοι σ' ευχαριστουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΕ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΞΩ

      Διαγραφή
    2. Ποναει η αληθεια λεβεντες.αλλα την ξερετε

      Διαγραφή
    3. Προσεχώs λοιπόν τα εγκαίνια του Αστυνομικού Τμήματοs Αλιάρτου.Και οι πλέον μίζεροι και μισαλλόδοξοι με το πέρασμα του χρόνου θα κατανοήσουν την αξία αυτήs τηs επιτυχίαs.Γιατί όλοι,το σύνολο των δημοτών,θα ωφεληθούν από την λειτουργία του Α.Τ. Αλιάρτου.Σε αυτούs τουs δύσκολουs καιρούs,η ασφάλεια των πολιτών είναι ένα πολυτιμότατο αγαθό.

      Διαγραφή
    4. Θανάσης Κλάρας ή Μιζέριας21 Αυγούστου 2016 στις 11:19 μ.μ.

      Τα εγκαίνια να τα προγραμματίσετε μαζί με τα εγκαίνια για τα νέα κέντρα μεταναστών μην κάνουμε δυο φορές έξοδα και εμείς να μην τρέχουμε δυο φορές.

      Διαγραφή
    5. Ευσεβείs πόθοι,Θανάση Κλάρα η Μιζέρια.Όνειρα καλοκαιρινήs νύχταs.Aδύνατον να χωνέψειs την επιτυχία του Ντασιώτη.Πρέπει να θεωρείs τον εαυτό σου πολύ σπουδαίο,αφού χρησιμοποιείs το όνομα του Άρη Βελουχιώτη.Και ειs ανώτερα στο σπορ τηs προπαγάνδαs.

      Διαγραφή
    6. Του αρεσουν τα ρχαια ονοματα ΑΡΗΣ , ΦΙΛΙΠΠΟΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κτλ

      Διαγραφή
    7. Ειπα να βρω ενα ονομα ισαξιο ενος τοσο μεγαλου Δημαρχου.Να σε ενδειξη ταπεινοτητας το αλλαξα.Την προπαγανδα την μαθαιναμε ολοι μαζι, στην ιδια κοβα ημασταν μικροι.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ